Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom miert nem értékeli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miert nem értékeli, hogy főzök neki?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, most csoppentem ki otthonrol, ossze költöztem párommal. Probalkozom nagyon, hogy tegyek ele mindig valamit enni, de olyan szemtelen hogy végignézi, hogy megteritek neki, es inkabb elmegy enni egy undorito qyrost vagy egy mekit vagy valami ilyesmi…

Pedig szerintem finomat csinalok, neha van amikor nem ugy sikerul, azt be szoktam latni, akkor megertem…

Azt is megertem hogy tobb even keresztul o ezeket ette, mert egyedul elt, de akkor ne kérjen meg arra, hogy csinaljak neki kajat, ha utana egyedul en eszem belole, vagy a barátaink jonnek at, es eszik meg…szerintuk sincs semmi baj ahogy fozok, szoktam uj dolgokat is kiprobalni..

Elmondtam neki hogy rosszul esik, de csak nevet rajtam…

Egyebkent ha meg nem csinalok semmit, az a baj…

márc. 1. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

És mi tart emellett a gyökér mellett? Szerintem tök normális csaj vagy, legyen már önbecsülésed.

(N/28)

márc. 2. 11:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

9 - "Én helyedben a fejére borítanám a kaját,amit készítettél, azután elküldeném az ....ba!"

Én pedig előbb elküldeném, aztán pedig nyugodtan, felszabadultan megenném a finomat, amit főztem.

márc. 3. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12. Az még jobb megoldás!
márc. 3. 13:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyosak vagytok..

Egyebkent igen, sokmindenben nagyon gyerek meg, egyebkent ezt időnként eszre is veszi. Azota azt csinalom, hogy megyek vele En is enni, sot En mondok ettermeket $$$.

Anyum szerint ebbol majd megtanulja, hogy lehet igy is, de nem kifizetodo.

Kifejezetten jol keres, kivancsi vagyok mikor fogja azt mondani, hogy eleg lesz ebbol.

Egyebkent beszeltunk errol normalisan, viszont azt mondta, hogy pl elindult egy etterembe egy adott gondolattal, hogy mit szeretne enni (pl egy Gordon blue, Es a vegen meg kiker maganak egy hamburgert), Es hogy azt akar enni amit pillanatnyilag kivan, nem pedig azt amit reggel kigondolt…

Mondtam neki, hogy ez a valo eletben nem igy mukodik sajnos. Viszont nala kb egesz eleteben igy ment.. Jo módú csalad, mindenkinek megvan minden, nalunk meg nem igy volt, lehet ezert veszem ennyire rosszul ezt. O azt mondta ne feljek, eljon majd mindennek az ideje. De ma estere csinaltam gombakrémlevest bacon chipsel, egyebkent kifejezetten

finomat evett belole o is anelkul, hogy szolnom kellett volna neki, hogy orulnek ha leülne velem enni.

Majd szepen ossze szokunk, csak normalisan kell lekommunikalnunk mindent.

márc. 4. 00:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Egyebkent meg azert nem hagyom el, mert szeretem. Ilyen fiúval meg nem talalkoztam, aki napi legalabb 5x elmondja miert szeret, mennyire szep vagyok, a kozos jövőnket építi…

Léptünk mar meg ennel nagyobb kihivasokat is egyutt.

márc. 4. 01:00
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Azért nem hagyod el mert aranyásó vagy😁
márc. 4. 14:03
 17/18 A kérdező kommentje:

Ha az lennek, szerintem nem magamat oltoztetnem, es nem is igy oltozkodnek…Illetve egyszer nem kertem meg, hogy vegyen nekem barmit is…be vásárlásokat en állom, en tartom el a hazat, o fizeti az alberletet. Kb egálba jovunk ki…

Az, hogy nem ker abbol a kajából, amibe En az időmet rakom bele, Es En is vásárolok be hozza, akkor állja o az éttermeket. Nekem azert van penzem, mert odafigyelek a koltesekre, neki meg azert mert jol keres. Szerintwm ebbe semmi aranyaso komplexus nincsen.

márc. 4. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a te igényszintedet jelzi, hogy vele vagy, már ne is haragudj :D
márc. 5. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!