Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek igazi magabiztos nő?
Sziasztok,
a kérdésem főleg a fiukhoz szol, de lanyok/nok nyugodtan valaszoljatok, minden jotanacsot elfogadok. Roviden annyi, hogy a parommal tobb mint egy eve vagyunk egyutt, az utobbi idoben sokat veszekszunk es mar tobbszor mondta, hogy egy nore vagyik nem pedig egy kislanyra- ez alatt azt érti, hogy sokszor sirok ha bant valami, ha kiabál rám, ha veszekszunk stb. , nem vagyok az a kifejezetten házias típus (tanulom még), sokszor mondja hogy buta vagyok. Az is zavarja, hogy más nokhoz hasonlitom magam es feltekeny vagyok- tudom ezek mind zavaro dolgok, de ha nalam 10x jobb es szebb noket nez es lajkol hogy erezzem magam? Mit tegyek hogy más legyen a kisugarzasom, hogyan noveljem az onbizalmam? Sajnos ez az elet minden teruleten kihat ram, kerlek adjatok valami tanacsot :(
25/L
Itt a párod a legnagyobb probléma, ahogy előttem is mondták.
-sírás. Gyakori levezetése a feszültségnek, a nők sokszor így reagálnak, a férfiak kevésbé. Ez miért zavarja? Ahelyett, hogy megnyugtatna téged.
-Buta. Na és ha valamit még nem tudsz?! Egész életünkben tanulunk. A párod fogja fel sz@rul, ahelyett hogy segítene, vagy ,hogy tanítana téged. Lehet egymástól tanulni. Mivel vagytok előrébb ha lehord téged? Ennyi idő alatt segíthetett is volna.
-féltékenység. Gondolom okot ad rá, hogy féltékenykedj, illetve kritizál gondolom a külsődet illetően. Kinek kell egy ilyen ember??!
Dobd ki!
Sokat Mert egy alkalmatlan phasztolkered
Tényleg nel veszed észre hogy direkt bánt?
Hol van az onbecsulesed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!