Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen férfi az ilyen,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi az ilyen,aki hagyja ezt a csajànak?

Figyelt kérdés

Szomszedban van egy 20as 30as evein jaro par es a pasit sose latom a kertben,csak a kiscsaj szokta a pázsitot nyirni. Vagy ásni vagy kerítést szerelni egyedul, foldet hordani talicskaval

Milyen ferfi az ilyen aki ezt hagyja a csajanak? Ezek ferfimunkak

Amugy utcan meglatnam a kiscsajt ki nem neznem belole hogy ilyeneket csinal,egyeblent eleg jo kis csaj megakadt rajta a szemem :D

Szerintetek?

2024. jan. 13. 08:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
*jav.szitterkedteM nála
2024. jan. 13. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
10-es vagyok, amúgy a férjem is besegít néha, ha kell, pláne mert a kis 57 kilómmal van, amit fizikailag nem bírok el, de amúgy egy talicska földet elvinni auért nem olyan nagy meló, hogy nőként bele kelljen rokkanni.
2024. jan. 13. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Olyanok mint a lepontozok.
2024. jan. 13. 11:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért lett lepontozva a 10-es.Valószínűleg a lány szereti ezeket a kerti munkákat, esetleg ez a hobbija. Amúgy a nők sincsenek cukorból, bármennyire is szererné néhány "alfahím" eut hinni. Én is szívesebben barkácsolok, mint takarítok.
2024. jan. 13. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is én nyirom a füvet...szeretem.
2024. jan. 13. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Korunk pasijaj.
2024. jan. 13. 12:01
 17/20 anonim ***** válasza:

férfimunkák :D

Van, akinek meg ez a hobbija.

De nekik - veled ellentétben - van életük, ezt ne feledd ;)

2024. jan. 13. 17:42
 18/20 anonim ***** válasza:

7-es "Hát nem minden pasi ilyen, én pl az exemnél fullba toltam a szerelő pedellust."

Te nem "pasi" voltál abban a kapcsolatban, hanem sokkal több.

2024. jan. 13. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem is többek akikrol irtam. Akihez nem költöztem a végén hozzá az éppen vőlegeny volt.

A masik kettő is házassagot akart megkertek csak én vágom be az unalmast..

2024. jan. 13. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem "pasi" kell, hanem férfi és társ.

De a kérdésre válaszolva: nem tudhatjuk, hogy ki mennyire boldog a kapcsolatban, maga a kerti munka ténye erről nem árul el semmit.

2024. jan. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!