Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miken bukhat el az együttélés?
Amiket én látok, azok 80%-ban a pénzen.
És NEM KELL a duma, hogy az nem számít! Mert NAGYON számít.
Én úgy vettem észre, hogy az első két válaszoló kombinációja a leggyakoribb.
Tehát a pénz, és az, hogy ezt a problémát mennyire tudják megbeszélni, megoldani.
Mindkettő kell! Kell a pénz, és az is, hogy megoldjunk bizonyos dolgokat. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy a megfelelő ember nélkül (akit szeretünk, akihez kötődünk) ezek mind semmit sem érnek.
A lényeg az, hogy pl a közös programokat ne hanyagolják évekig. A szex dettó. Ezeket meg kell beszélni, ha a partner hárít, attól még valahogy tudni kell róla beszélni. Szerintem ez a nem tudunk ezekről beszélni vagy az egyik fél teljesen elhatárolódik dolog a leggyakoribb probléma.
A pénz is fontos persze, de nagyon sokszor nem pénzügyi oka van a válásnak.
Szerintem 90%-ban a kommunikáció a gond, az emberek képtelenek értelmesen és egyenesen beszélni egymással. Nézd meg, itt is mi megy, a kérdések nagy része olyan problémáról szól, amiről csak simán le kéne ülni beszélni, de elmondani se mer, hogy mi a nyűgje, ha meg igen, a másik gyökér és megsértődik meg pattog.
A maradék 10% meg azok, akik rohadtul nem illenek össze csak nem tűnik fel nekik.
A 7es válaszoló aki van igaza a kommunikáció a legfontosabb...
Saját tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!