Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pofon fér bele egy párkapcsolatba?
Egy pofon megbocsátása is függ két dologtól, hogy hogyan-miért történt és mennyire volt erős pofon. De úgy gondolom, hogy akkor-is legfeljebb csak egyszer történhet meg. Csak egyszer lehet ilyen intő jel, amiért az egyik félnek vagy mind a kettőnek változtatni kell.
Én egyszer megtettem, mi melegek vagyunk. Egyik napon pont elmondtam ezt a sztorit valahol. Páromnak volt enyhe elmeproblémás viselkedése egy gyógyszer mellékhatása miatt, ami sajnos így nem tűnt fel még akkor. Szimplán gusztustalannak tűnt és nem első dolog volt. Társasági nyaraláson ígért valamit, nem úgy tett, nem így emlékezett, szemembe hazudott, leléptem valamerre, nem keresett, elborult a fejem, a szálláson a konyhában "minden mindegy" alapon rátámadtam. Felkészültem, hogy ebből úgyis szakítás lesz. Hozzáteszem, hogy ő nagyobb darab. Tehát nem kisebbet bántottam. Illetve kaphattam volna tőle olyat, hogy repüljek. Be kell vallanom, hogy ezután ő volt okosabb. Át akarta tárgyalni, állítólag tényleg nem úgy emlékezett dolgokra, és ezúttal mocsok viselkedés helyett hitt nekem. Együtt akart gondolkodni és javítani azon, hogy mi történt. Megbocsátott és segítséget kért tőlem. Kiderült a gyógyszer, de sajnos a társaságból egy rosszakaró miatt már láncreakció indult el. Nagyon röviden: megszakítottuk a kapcsolatot mindenkivel, kiderült gyógyszer mellékhatása, más gyógyszert kért párom, rosszakaró a háttérben megcsalási históriát indított el rólam, ez persze nem volt igaz, hónapokkal később rejtélyes módon valahogyan még el tudta kapni párom elméjét rossz irányba, maga mellé állította, elszakította tőlem, komplett társaság fordult ellenem, nagyon hosszú időn át küzdöttem, visszaszereztem, és a zsarnok társaság nélkül párom teljesen rendben van.
Nem emlegetjük, nincs ilyen probléma, és egyébként nem vagyok erőszakos. Egyszer megtörtént, még tönkre is akartak tenni minket mások, és mégis rendbehoztuk az életünket. Akkor-sem tudott szétszedni minket senki-semmi. Most már okosabbak leszünk.
Itt fontos kérdés az is, hogy ki kapja… szerintem ha pasi pofoz nőt, akkor nyilván egy sem fér bele.
De ha feleségem pofoz engem, na az engem konkrétan még fel is izgat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!