Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok gusztustalannak a hátrányosabbik fél
részéről, ha azért tart meg egy párkapcsolatot pár
évig, mert előnye származik belőle (esetleg nincs hová
mennie/menekülne otthonról, ezért ideiglenes megoldás
számára)?
Figyelt kérdés
Például, ha valakinek nincs az adott nagyvárosban szülői háza és ő itt helyezkedik el egyetem után a szakmájában, ezért ahelyett, hogy elmenne albérletbe, pár évig együtt él egy tehetősebbel, mivel addig sem kell albérletet fizetnie, így félretesz egy kis pénzt, majd ezután otthagyja (ha pedig egy igazán gazdag férfi/nő ről van szó, aki pénzeli, félretesz mindig egy kicsit abból, így összespórol a 2-3 év alatt egy házra valót). Másik véglet, hogy ha valakinek nincs hová mennie, már majdnem az utcára került, vagy mérgező szülőkkel él, ezért, hogy gyorsan elmeneküljön, hozzámegy valakihez ideiglenesen, majd miután összekapta magát (anyagilag is), otthagyja és kis idő után belekezd egy számára boldog párkapcsolatba. Mennyire tartjátok gusztustalannak, aki egy számára előnyös párkapcsolatot haszon érdekében tart meg 2-3 évig?
9-ös: Nem havi 100E-re gondoltam én. Ha 50E neki semmi, ha az utcán elejted, akkor mi akadálya lenne, hogy te azt kétnaponta félretedd. Persze annak, aki belevág ilyesmibe, nekem nincs kedvem ilyesmihez, meg, hogy egyáltalán tanulás meg ilyen bizonytalan helyzet mellett csajozzak, csak úgy eszembe jutnak "Mi lenne, ha..." dolgok.
2023. nov. 5. 22:58
12/19 anonim válasza:
6os, egy ideig mi is egy fedél alatt éltünk, de pokol volt. Tavaly a kisfiammal inkább albiba mentünk, csak hogy végre nyugalomban élhessünk.
Most vissza kell költöznünk, és még rosszabb a helyzet, mint volt. Választhatok, vagy megkopaszt és megyünk az utcára a kicsivel, vagy ameddig nem találok munkát, egy fedél alatt élünk.
Szóval nagyon is megértelek, hasonló helyzetben voltunk ezek szerint.
2023. nov. 5. 23:01
13/19 anonim válasza:
11: De a helyzet, amit utóbb leírtál, egy sugar-kapcsolat.
Itt nyugodtan kérhetsz is egy házat a 2 éves évfordulótokra.
2023. nov. 5. 23:05
14/19 anonim válasza:
Ha a tehetős fél nem tud róla, hogy egy érdekkapcsolatban van és komolyan tervez a hátrányosabb helyzetűvel, akkor ritka féreg dolognak tartom valaki érzelmeivel, idejével játszani. A leírás alapján nem arról van szó, hogy a csóróbbnak élet-halál kérdése, hogy ráakaszkodjon egy gazdagabbra, hanem inkább csak kényelmi megoldás, meg egy kis irigység munkálkodik benne, mert valamiért azt hiszi, hogy ha valaki szerencsésebb helyzetből jön, mint ő, akkor az tartozik neki alanyi jogon akármivel is. Alja dolog, amit művel, nincs mit szépíteni rajta.
2023. nov. 5. 23:09
15/19 A kérdező kommentje:
13: Meglehet, ha mered, de várd ki, hogy a te nevedre kerüljön, nehogy az ő nevén maradjon szakításkor. :)
2023. nov. 5. 23:10
16/19 A kérdező kommentje:
Az érdekes karma-eset is kialakulhat, hogy ő a gazdag partner mellett összeszedett egy házravalót, keres egy olyan párkapcsolatot, amiben most már egyenrangúként vesz részt, és szeretne így családot alapítani. Viszont ez a partner most már ő van vele 2 évig, azért hogy megoldja a lakhatást, utána őt hagyja ott.
2023. nov. 5. 23:20
17/19 anonim válasza:
"mesélte, egyszer mikor elejtett 50E-t, fel akarta venni, de ő mondta, nem kell felvenned, hamarosan megkeresi az összeget"
Kamu. Valahol már hallottam ugyanezt, és amúgy is életszerűtlen. Te beteg vagy!
2023. nov. 6. 07:03
18/19 anonim válasza:
Nincs 50000-es cimlet. Kamu az egesz kerdes meg peldahalmaz. Egy kisgyerek igy kepzelte el a kitartott viszonyt.
2023. nov. 6. 09:07
19/19 anonim válasza:
Ez kísértetiesen hasonlít a barátnőm párkapcsolatára.Szerencsétlen lánynak épp csak a szemét nem böki ki,hogy a barátja rommá csalja,és ahol csak lehet,lehúzza pénzzel,(ő is szinte ingyen lakik a barátnőmnél,de még a hűtőt is rendszeresen lezabálja)de ez a srác tényleg már pofátlan.Az égvilágon semmi erkölcsi tartás vagy tisztesség nincsen benne.Mélységesen megvetem.
És igen,mielőtt leírnátok,lett beszélve a barátnőmmel,de struccpolitika jellemzi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!