Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet a munkahelyen ismertem meg, teljesen normális volt. Otthon mintha egy másik ember lenne. Mivel ő főz, cserébe ő elvárja, hogy én szolgáljam ki őt (töltsek neki cigit egész nap, kávét töltsek stb.). Mit tegyek? Ez normális?
Figyelt kérdés
Ha nemet mondok bármire is, akkor azzal fenyegetőzik, hogy nem főz rám.2023. okt. 13. 17:51
11/12 anonim válasza:
Azért nem mindegy ezen igények közlésének módja sem.
Ha pl beköltözéskor elém rak egy listát a barátnőm, hogy "na akkor mostantól ezt meg ezt kell csinálni, vagykülönben..." akkor nem lenne őszinte a mosolyom. Még akkor sem, ha egyébként mondjuk a listán lévő dolgokat kérés nélkül megcsináltam volna magamtól is.
Sokkal jobb lett volna, ha mondjuk összeköltözés után egy kicsit hagyja kibontakozni a másik felet a kérdéses nő, és később csak azokat a dolgokat említi, amik neki hiányoznak.
12/12 anonim válasza:
11 - "Sokkal jobb lett volna, ha mondjuk összeköltözés után ..."
Szerintem sokkal jobb lett volna, ha összeköltözés előtt megbeszélték volna, hogy ki mit fog csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!