Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után vethetem fel a barátnőmnek hogy költ{zzünk össze az ő lakásába?
Figyelt kérdés
Unom az albérletesdit, megkérdeztem ő mennyit fizet, akkor derült ki hogy nem is albérletben lakik. Innentől kezdve nekem egyértelmű hogy nála kéne összeköltöznünk. Fél éve vagyunk együtt, volt is szó róla de még nem ajánlotta hogy menjek én.2023. okt. 6. 09:41
11/22 anonim válasza:
Hát nézd, ha bizalmas a kapcsolatotok, akkor vesd fel neki a témát. Lehetőség szerint ne az albérletből való szabadulásra fókuszálva, hanem inkább az összeköltözés iránti vágyat. Utána már ki lehet logikázni, hogy ki költözzön kihez.
12/22 anonim válasza:
Unod az alberletesdit ezert akarsz összecuccolni... nem azért mert szereted és vele akarsz élni... hát nem csodalom hogy eddig inkább nem kozolte a saját ingatlant
Férfiban és nőben is undorító tulajdonsag a haszonleses
13/22 anonim válasza:
Troll, ennyire senki sem lehet kretén, vagy ha igen, a párommal abban a pillanatban szakítanék, hogy amint megtudja, hogy az enyém a ház, közli, hogy hát akkor beköltözne, mert unja az albérletezést, de a költségekbe már nem szállna be, legyen elég, hogy takarít pl, ez nem kapcsolat, nem is érzelem, hanem egy haszonlesö, élösködö pióca keres egy balekot. Úgy repülnél, hogy csak úgy nyekkennél.
14/22 anonim válasza:
Elég fura, hogy nem tudod hol lakik.
Most hol laktok? Nálad? Láttad a házát egyáltalán? Vagy csak találkozgattok valahol? Kicsit homályos az egesz sztori.
Amugy, hogy válaszoljak is, kerdezd meg tőle, hogy mit szólna hozzá, nem lenne-e neki jó, mert együtt lehetnétek.... Blabla... Ha nemetmond azért én elgondolkoznék a kapcsolaton...
15/22 anonim válasza:
Soha. Ha ő felajánlja, akkor ok, de te ne pedzegesd, mert egy pióca senkinek se hiányzik, márpedig te spórolási célzatból akarsz betelepedni a lakásába, és ennek senki se örülne. Felháborító a hozzáállásod,hogy ha azt hiszed, hogy fél év együttjárás után, ha oda is cuccolnál, semmidbe nem kerül, mondván, biztos azért nem említette, mert nem kell neki a pénz, amit egy lakótárs adna. Micsoda here hozzáállás ez már, hogy becuccolnál valahova, és még a rádeső rezsit se fizetnéd?! Az én nyakamra így nem költöznél, az fix, ne az én kontómra spórolj, és akkor még kerülgesselek is (igen, mielőtt kérdezi valaki, nekem is van saját).
17/22 anonim válasza:
9-es: vagy kamu, vagy idióta vagy :D
18/22 A kérdező kommentje:
Petsze hogy tudom hol lakik, voltam is nála. Az nem volt tisztázott hogy nem albérlet. Így már mindjárt más. Most én lakom az albérletemben, ő meg a sajátjában. Még az játszana nálam esetleg hogy ő odaköltözik hozzám és beszáll felesben, a sajátjával meg azt kezd amit akar.
2023. okt. 6. 16:23
19/22 anonim válasza:
Jó tuskó vagy, a büdös életben nem vennélek oda. Max úgy, hogy kiadnám a lakásomat, és kivennék veled közös albit. Így egyrészt felét te fizetnéd, másrészt könnyebben szabadulnék tőled.
20/22 anonim válasza:
Jó egy kapcsolat lehet, azt sem tudtad hogy nem albérletben lakik…
Ne erőltesd szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!