Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehetne ezt a leghatározo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a leghatározottabban tisztázni?

Figyelt kérdés

Csak 8 hóapja vagyok együtt a barátnőmmel, együtt élünk már, személyiségét tekintve azt érzem hogy akár a feleségem is lehetne ha úgy hozná a sors.

Na de itt jön a de....

Rólam azt kell tudni, hogy amíg nem ismertem évek óta heti 5-6x jártam konditerembe.

Neki már a megismerkedésünkkor is volt egy nagyon pici felesleg a testén, viszont nekem pont az ilyen testalkatú lányok jönnek be.

Viszont a kövér (és a túl vékony) lányok már nagyon nem tetszenek.

Mondtam neki, hogy a külsejével kapcsolatban nekem így tökéletes ahogy van, de ne hízzon el mert nem fog tetszeni.

8 hónap alatt közel 8 kilót hízott, de nem csak ő még én is 3-4-et, és egészen sokszor hanyagoltam a konditermet, volt hogy csak kétszer mentem le egy héten.

Mondtam neki, hogy nagyon rossz irányba haladunk, és erre mondta hogy igen tudja, le fog/fogunk fogyni figyel majd a kajákra, majd rá 30 percre benöygi este 10kor hogy a hűtőben van fagyi együk meg mert nagyon kívánja....

Azóta sem főz olyanokat amik arról híresek, hogy nem hízol el tőle, egyszóval nem hiszem hogy átment neki a mondanivalóm.

Ezen kívül a baj, hogy látszik már a testén is az a 8 kiló, és e mellett ugyan azokat a ruhákat hordja amit a +8 kiló előtt, és volt már, hogy kicsit kellemetlenül nézett ki, hogy abban a csinos ruhában integet az úszógumija.

Mert bár írtam, hogy volt rajta egy kis felesleg mikor megismertem, de abszolút nem vészes, ez a 8 kiló meg sok a magasságához, testalkatához.

Tudom, hogy most majd minden feminista szörny nekem esik, de se nem beteg, sem nem terhes, nem szült gyereket, csak szimplán úgy étkezik, amitől meghízik.

Sajnos ezt nem tartom szexuálisan vonzónak vagy legalábbis egyre kevésbé, és akármit csinálok nem tehetek róla.Egy tégla is felizgathatna szexuálisan de mégsem tud...na ugyan így vagyok a kövér nőkkel.Nem az én hibám akkor sem ha nekem esik mindenki.

Ugyanakkor meg szeretem, nem akarom sem elhagyni, sem megbántani.

Tudom, hogy egy nőnek ez mennyire tud fájni, főleg ha egy olyan embertől kapja aki a párja, és akitől nem erre számít.

De amint olvasható volt, a finom utalás nem megy át, ennél határozottabban kéne a tudtára adnom, hogy nekem ez nem oké...

Most ne jöjjünk azzal, hogy terhes lesz, és utána meghízik meg stb...mert most nem az és a jelenlegi helyzettel van problémám.

2023. szept. 3. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

"Édes szerintem nem nézÜNK már ki olyan jól, megyÜNK el egy rosszabb irányba, mit szólnál ha járnánk együtt edzeni, mennÉNK többet sétalni stb."

Mondd, hogy mind a ketten jobban néztetek ki amikor összejöttetek, szerinted vissza kéne térni ahhoz.

És menjetek együtt edzeni, sétálni. Főzzetek együtt és/vagy főzz te is. A másik, hogy nem csak a szar kaja miatt hízik hanem a mérték hiánya miatt is.

Ha edzel, akkor tudod.

2023. szept. 3. 15:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Istenem, hogy ez a sok buta olvasni nem tudó feminista tulok miért jelenik meg mindig mindenhol?

Leírtam, hogy nem szült nincs semmi baja, akkor majd szülés után fogadjam el ha +80 kilót hízik mert szült?

A húgom példul szült, és ugyan olyan vékony, csak tudom hogy a sok trampli anyuka (tisztelet a kivételnek) imád ezzel érvelni, hogy miért hanyagolják el magukat és milyen szemét a férjük mert nem kíván meg egy ilyen termetes sertést. (ahogy Norbi is mondta)

Na de visszatérve ránk, tudom hogy már értelmes választ nem kaphatok, úgyhogy akkor legyen ez a stílus.

Nekem az az egy kikötésem volt, hogy ne legyen egy elhízott disznó főleg ne most 20-on évesen amikor semmi oka nincs rá, van pénzünk rendes kajákra is, de állandóan ez a csoki, sütemény, ezt kívánom azt kívánom..

Pontosan ez a baj, és igen én is elengedtem magam, de észrevettem és szeretnék változtatni...ő pedig nem.Akkor ennyire leszarja hogy nekem mi a fontos, hogy ne hízzon el se az egészsége se a megjelenése miatt?

Aztán csak jaj 15 kilót hízott, hehe az nem sok, jaj csak 25 kilót híztál így is bomba nő vagy, háhá 120 kiló vagy ruha nélkül?Nem baj szép az arcod...gondolom aki nem érti meg a problémámat annak se kutyája se macskája, vagy a párja is egy 150 kilós fenevad...

Írtam, nagyon sajnálom, hogy bennem ez nem kelt szexuális izgalmat, szeretem a barátnőmet, de szeretem apukámat is, mégsem kelt bennem szexuálisan izgalmat mert nem túl nőies, csak úgy mint egy elhízott nő, az sem izgat fel.

De miért ez az álszent hazugság, hogy ti csak a belső miatt fogadtok el valakit?

Megnézném, hogy egy művelt, okos, figyelmes de rothadó fogú, büdös, szőrös dagadt férfi mennyire lenne vonzó bármelyik feminsita gyökér számára.

Köszönöm, hogy kiadhattam magamból, jó háborgást :D

2023. szept. 3. 15:58
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Hát szerintem pl. 11-es teljesen normális választ adott.

Kérdező, nagyon bunkó a stílusod, jobban jár az a csaj nélküled.

2023. szept. 3. 16:06
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, itt te háborogsz egyedül. Kezeltesd magad, mert rád fér. Remélhetőleg a csaj rájön, hogy mekkora őstulokkal él együtt.
2023. szept. 3. 16:08
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Nincs is csaja, csak időnként idejön hergelni. Beteg agyú szegény :")
2023. szept. 3. 16:08
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Kérdez, mi ez a hiszti stílus? Teljesen normális válaszokat kaptál.
2023. szept. 3. 16:14
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem egymást keresitek.

Valaki félre fog dugni csak szólok.

Szakítani kéne és utána fel kéne nőni hogy rendes párja legyél egy nőnek.

Sok siket.

2023. szept. 3. 17:22
 18/23 anonim ***** válasza:
18%
A külseje minden nőt bánt lelkileg ha azt szóvá teszed. De az hogy te ezt tetted ITT az oldalon főben járó bűn és csak sz.métláda lehetsz mert így érzel irhatsz bármit
2023. szept. 3. 19:36
 19/23 anonim válasza:
38%
Én megértem egyébként nőként, szerintem átjön, hogy szereted, és nem akarod bántani, 8-10 kiló plusz az azért eléggé látszik, és engem is zavarna a rossz irány. Amikor rajtam volt plusz, még a terapeutám is támogatott, hogy fogyjak, szóval nyugi :D nekem az segített, hogy amikor megjegyzést tettem magamra, akkor nem azt kaptam, hogy “ah igy vagy tokeletes”, hanem szeretetteljes bátorítást, ötletelést, hogyan lehetne lefogyni. Esetleg nem tudsz elcsípni egy ilyen panaszkodást? És akkor rá lehet kapcsolódni, kicsit erőteljesebben, hogy én is észrevettem magunkon, hogy rossz az irány, és jó lenne, ha úgy néznénk ki, amikor megismerkedtünk. Lehetne hangsúlyozni, hogy ez egy közös projekt, szexik leszünk stb. Bele lehet vinni romantikát, közös poénokat, ez nem tragikus dolog. Ha ez nem járható, én leülnék vele kedvesen beszélni erről még konkrétabban, hogy szeretem, de ez nekem fontos. Engem nem érdekel, hogy más plusz mínusz 50 kilóval is begerjed a párjára, szerintem tök normális amit szeretnél.
2023. szept. 3. 19:39
 20/23 anonim ***** válasza:
36%
Ezt a kiakadásodat mond el neki is. Abból érteni fog. Ha elkezd változtatni, akkor fontos vagy neki, ha nem akkor szakítás.
2023. szept. 3. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!