Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, nálatok kizáró ok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok kizáró ok, ha a nőnek vannak gyerekei egy vagy több pasastól?

Figyelt kérdés
Nálam abszolút igen. Nem is azt mondanám, hogy a p*na viszket, ezek a nők simán lelki sérültek. Ismerek olyat, aki minden kapcsolatában szült egyet, és még csak 39. Hányingerkeltő.

2023. aug. 18. 16:07
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
34%
Maradj örökre egyedül, akkor nem hibázhatsz, az a biztos.
2023. aug. 18. 16:21
 12/46 anonim ***** válasza:
90%

Azért nem mindegy, hogy két gyereke van ugyanattól, és 1x évig voltak házasok, vagy 4 gyereke van 6 apától, és legjobb esetben egy évig tartott mindegyik kapcsolat.

Az sem mindegy, hogy 20 évesen van két gyereke két apától, vagy 40 évesen.

2023. aug. 18. 16:22
 13/46 anonim ***** válasza:
68%
Én férfi vagyok, és szerintem te vagy hányinger, kedves kis barátom.
2023. aug. 18. 16:23
 14/46 anonim ***** válasza:
90%

Pedig a celebeknek ez bejön.

Vasvári Viviennek is három gyereke lesz (szeptemberben) három pasitól.

Vagy Kulcsár Edina is a harmadikat szülte a második palijának. Lehetne még sorolni a neveket. Ezek szerint sok férfit nem zavarnak mások gyerekei.

2023. aug. 18. 16:24
 15/46 anonim ***** válasza:
87%

Azért áll beléd bárki is, mert ismerik a kötekedős fajtádat.

Biztos, hogy magadat utálod leginkább, az ilyenekre ez jellemző.

2023. aug. 18. 17:10
 16/46 A kérdező kommentje:
Pláne, hogy CSOK-babák ők is... Hánynom kell a megélhetési "szülőktől".
2023. aug. 18. 17:13
 17/46 anonim ***** válasza:
29%

Nem értem, itt kb. minden kérdés arról szól, hogy a férfiak felett ítélkeznek a válaszolók ismeretlenül és azt kb. mindenki leszarja. Most egy férfi ítélkezik a nők felett és ide sereglik az összes nő + a white knight férfi talpnyalók és védik a nőket. Ennek mi értelme? Nem veszitek észre ezt a kétszínűséget?

Miért van az, hogy az itteni "Ne ítélkezz" válaszok fel vannak pontozva, majd ugyanezek a válaszolók a következő kérdésnél meg ítélkeznek férfiak felett.

2023. aug. 18. 17:14
 18/46 A kérdező kommentje:
#21: Ezt észrevettem én is, nem viselik jól a jogos kritikát. Meg sokan magukra veszik...lehet, hogy nem véletlenül.
2023. aug. 18. 17:16
 19/46 anonim ***** válasza:
69%

6

Én feminista nő vagyok és egyetértek veled. Na erre varrjál gombot.

2023. aug. 18. 17:38
 20/46 anonim ***** válasza:
0%
(Mármint az egyedülálló szülőkről alkotott véleményeddel. A többi nem több sértődött fröcsögésnél.)
2023. aug. 18. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!