Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már olyan hogy a szexen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy a szexen vesztettek össze valamiért?

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Nem egyeztek az igények. Megbeszélés kérdése, ha nincs mindkét oldalról tolerancia, és ezáltal nincs kompromisszum, akkor szakítás.
2023. aug. 17. 09:03
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

20 perce dolgozott rajtam (orál), nem tudtam elengedni magamat (nagyon sok problémánk volt akkoriban, azóta el is váltunk amúgy).

Egyszercsak felpattant, és elkezdett üvöltözni, hogy mi az, hogy nem megyek el, miért nem koncentrálok...

Az azt követő alkalmakat már csak a kényszer szülte, nem volt kedvem azok után semmihez.

Az orgazmust megjátszottam, hogy ne legyen balhé.

2023. aug. 17. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mikor lecsökkent a libidó, nem ment neki a szex. Sajnos nem lett változás, szakítás lett belőle. Én ilyen szánalom kapcsolatban nem akartam élni.
2023. aug. 17. 09:45
 4/9 anonim válasza:
60%
A feleségemmel nagyon jól voltunk a szex terén is, kipróbáltunk mindenféle többeseket is, de pár éve már csak nagyon ritkán tudom rábeszélni bármire is és azóta is egyre ritkábban. Biztos, hogy nem pasija van vagy megcsal, hanem a családra, a házra, kertre és a gyerekekre koncentrál, túlságosan is. Azt mondja, hogy ne haragudjak, de valószínűleg hormonális alapon egyszerűen nem kívánja a dolgot. De szeretjük egymást annyira, hogy azt is mondta: Kalandozzak nyugodtan csak ő nem is akar tudni róla. Én is küldtem őt, hátha ez a probléma, de esze ágában sincs. Azt hiszem ezt hívják egyoldalú nyitott kapcsolatnak, tök jól működik, eszünk ágában sincs elválni vagy veszekedni, stb. de van 3-4 szeretőm, akik kiegyensúlyoznak és én is őket :)
2023. aug. 18. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó, nem izgul rád, valószínűleg.

Elég nyitott gondolkodású vagyok, és azt is tudom, hogy én akkor javasolnék szeretőt a férjemnek, ha már nem éreznék semmit iránta, csak úgy lennénk (mert mondjuk a gazdasági érdekek úgy diktálják) 🤷‍♀️

Szóval a helyedben annyira nem lennék erre büszke.

2023. aug. 18. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Egyetértek, én akkor engedném a férjemet kalandozni, ha teljesen érdektelen lennék már iránta. Kellesz még, hogy told haza a pénzt, de érzései már nincsenek irántad.
2023. aug. 18. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt!
2023. aug. 22. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#5, 6 szerintem tévesen ítélitek meg a helyzetet, mivel magatokból indultok ki. A #4-es elmondta, hogy voltak együttes kalandok, meg talánkülön is, tehát poligámok, ami mellett simán lehet, hogy monoamor. Az, hogy az egyiknek hormonálisan megváltoztak az igényei, simán tolerálhatja, hogy a másiknak még vannak, és mivel ismeri, bízik benne, teljesen tolerálhatja, és szeretnehti is.
2023. aug. 24. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
8-lehet, meg az ellenkezője is.
2023. aug. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!