Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem? A kislányunk furcsa dolgokat mond?
Most lett 3 éves a kislányunk és csak egy pár hete beszél. Kicsit későn kezdte. De olyanokat mond, hogy "anya sokat nézi a telefont" "mosolyog a bácsinak aki benne van".
Egy ideje kezdtem furcsállni a párom viselkedését. Eddig kb óránként írt, hogy minden rendben van-e velem a munkában, most ezek elmaradnak. Szerintetek lehet itt gond? Mikor rákérdeztem, hogy szerinte miket mond a lányunk akkor azt mondta, hogy "biztos a tévében látott valamit". Voltatok már ilyen helyzetben?
Hú, bocsi, de nekem az óránkénti érdeklődés, hogy minden oké-e, elég para… Na, szerintem pl. az nem normális. De ezt félretéve, ha nem csak most a kislány „kotyogása” miatt bebeszéled, hanem valóban érzel vmi furcsát már egy ideje, akkor próbálj utánajárni, de ne úgy, hogy mondjuk belelesel a telefonjába!
Van olyan is, amit az 5-ös írt, de én inkább a 10-eshez csatlakoznék: Gyerekeknél azért nem ritka a kitaláció, egymástól távol lévő dolgok összekombinálása, történet kiszínezése, pontatlan vagy félrevezető továbbadása. Nálunk pl. családi rendezvényen egyszer azt mesélte, hogy: „Anya megrúgott”, máskor meg azt: „Apa megütött.” Mindkettőnek volt alapja, véletlen balesetek, de nem úgy, ahogy ugye első hallásra tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!