Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek,az mennyire elfogadható és normális dolog,hogy a férj irányítja MINDENBEN a feleségét ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 15:52
61/71 A kérdező kommentje:
Nem vergödök éve óta.. lehet,hogy össze keversz valakivel.. na mindegy. És igen, nincs az a normális nő a világon,aki eltűrné a férjem viselkedését és tisztában vagyok vele,hogy nem vagyok normális csak nem tudom megtenni az elso lepest .... nagyon nehez.. nem tudom mii történik velem de ez egy rémálom.. .annyira szeretnék boldog lenni :( nekem már mindegy... úgyse leszek soha megbecsülve..
2023. júl. 29. 16:50
62/71 anonim válasza:
ELőször magadat kellene becsülnöd. Amíg nem becsülöd magad, mástól sem várhatod el. AZpkat fogod bevonzani önbecsülés nélkül, akiket pont kerülni akarsz.
Vannak családtagjaid, barátaid, akikre számíthatsz, akik erőt tudnak adni?
63/71 A kérdező kommentje:
És mi az elso lépés,hogy becsuljem magamat? Sajnos,nekem màr nincs senkim :/
2023. júl. 29. 18:12
64/71 A kérdező kommentje:
Barátnöim sincsenek,mivel sehova nem jàrok évek óta..
2023. júl. 29. 18:13
65/71 anonim válasza:
Dolgozol? A lehetőségeidet nagyban befolyásolja, hogy anyagilag mennyire vagy önálló.
66/71 A kérdező kommentje:
Ès ami a legnagyobb problèma,hogy én sem tudom,hogy mit akarok valójaban.... de az biztos,hogy valami nagyon bànt ... tegnap is azt mondta a fèrjem,hogy egy semmirevaló vagyok akinek nincs kötelesség tudata és nem vagyok jó semmire.. de persze utàna ismét udvarolgatni kezdett,hogy megbocsássak neki.. èn meg màr teljesen tönkre teszem magamat.. mindent nekem kell itthon csinálni.. ha valamihez nincs kedvem persze hogy èn vagyok a szar.. szerintem,ez nem mehet így orokre... valamikor nagyon szerelmes voltam,de màr nem olyan erősek az érzéseim.... ez mind azért van,mert folyamatosan bántva vagyok lelkileg,és az nagyon tud fàjni.. van,mikor irigy is vagyok,hogy màsnak milyen jó férje van...
2023. júl. 29. 18:21
67/71 A kérdező kommentje:
Sajnos jelenleg nem dolgozom.. gyesen vagyok.. ha a kisebbik megy oviba akkor fogok dolgozni de csak bolti elado leeszek.. nem tudom,mire lesz elég az a kevés fizetés..
2023. júl. 29. 18:22
68/71 A kérdező kommentje:
Az is lehet,hogy a házban sem maradhatok és akkor fogalmam sincs mihez kezdek.. és félek hogy a gyerekeimet se fogom megkapni így.. nagyon nehéz helyzet ez..
2023. júl. 29. 18:24
69/71 anonim válasza:
Szimplán vergődsz a semmin.
Szakíts és kész - ja, hogy nincs hová menni? Albérlet, problem solved.
70/71 A kérdező kommentje:
A ház az én nevemen van! De mèg így is simán kirakna,mert tőle kaptam és bármikor vissza kérheti
2023. júl. 29. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!