Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem vagyok fair vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok fair vele?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a barátommal, nagyon szeretjük egymást és minden tökéletes eddig. Viszont előállt egy olyan fétisével, amiről eddig sosem beszélt nekem. Valami kaja-fétis dolog, amit szeretne kipróbálni velem. Nagyjából arról szól, hogy amikor rájön ez az egész akkor parancsra jól be kell zabálnom. Na már most én nem azért edzek keményen évek óta, hogy ezt tönkretegyem, szóval mondtam neki hogy max fordítva jöhet ez szóba, amibe belement. Régen is voltak olyan játékok, amikben dom voltam, szóval én is megtalálom benne az örömöm. Viszont nem jönnek be a kövér férfiak, szóval már most tudom, hogy ennek az lesz a vége hogy fogyásra fogom kérni előbb-utóbb. Fair dolog ezt így csinálni szerintetek?
2023. máj. 12. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Undi
2023. máj. 12. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezzel nem segítesz
2023. máj. 12. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Fair
2023. máj. 12. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem vagy fair. Ha az lennél, nem ígérnél neki olyasmit, amiért utólag korholni fogod. Ez nem gerinces viselkedés. Mondd meg neki, hogy benne vagy, de akkor edzzen többet, vagy közben diétázzon, mert neked nem fog tetszeni dagadtan. Belőled kiindulva mondjuk van annál visszataszítóbb dolog is.
2023. máj. 12. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél benne, és akkor nincs gond.
2023. máj. 14. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!