Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal magyar nők kb. hány százaléka megy hozzá külföldi férfihez?
Nagyon kevés.
Nekem külföldi párom van, külföldön is élek, de a magyar barátnőim közül (számolj nagyjából tizenöt nővel), ezzel csak én és egy másik barátnőm van így, akinek cseh férje van, de Budapesten élnek.
A tapasztalataim szerint az emberek többsége a saját nemzetéből választ párt, már csak azért is, mert általában a saját országában él az ember és így ez adja magát a leginkább.
(Mi még nem vagyunk házasok, pár hónapja jegyben járunk.)
26/N
5% körülire tenném. Közülük kb 4% akik nem itthon élnek már.
Tehát ja, kb 35 alatt egyetlen nősmerősöm van, aki itthon él külföldivel. Viszont ők is költöznek ki, pedig a srác már egész jól tudott magyarul.
A külföldön élőkről nem tudok nyilatkozni. Egy van, aki román állampolgárral, ha ez számít, de amúgy magyar etnikumú a srác. Szerintem azóta megszerezte a magyar állampolgárságot, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!