Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal ahol kizàrólag szexkapcsolatot lehet keresni? Termèszetesen nem fizetős szolgàltatàst keresek..
Tényleg ennyire bénák vagytok?
Nem vagyok gazdag egy 18 éves autóm van, lakást bérelek. Teljesen normál átlagos pasi vagyok, semmi extra. 180 cm 86 kg apa test, és 15 cm. Semmi extra. Mégis szinte bármelyik oldalon ismerkedtem és szedtem már fel nőket. tinder, badoo, parom.hu, stb. Talán csak a facebookon nem. És előre közlöm, hogy csak barátság extrákkal a maximum amit keresek. Az eleve szextárskereső oldalakról meg már ne is beszéljünk, mint viszony.hu, vagyaid.hu, goldengate.hu. És mindegyiken előfizetés nélkül is sikerült.
A 14 "lúzer" voltam :D :D :D
15-ös ha te ennyire béna vagy az nem a net hibája. :D
23. Azért, mert te béna vagy a nőknél az ismerkedésben meg az ágyban is az nem jelenti azt, hogy más is az.
Ilyen egy tipikus lúzer hozzáállása. 😂😂😂
Nevetséges vagy. 🤣😂🤣
Tudod egy normális nőnek főleg aki csak szexet akar annak nem a pénzrárca a lényeg, meg a kigyúrt izmok. Pont azért keres olyan pasit aki tudja, hogy mi kell neki, mert a lúzerektől akik nem értenek a nőkhöz nem kapja meg azt amit szeretne.
Volt egy csaj akinek volt egy szeretője. Izmos nagyobb farokkal, de sosem ment el vele.
Nálam ilyen gond nem volt.
A pasik nagy része nagyon béna az ágyban. És ez nem a pénztárcán, meg az izmokon múlik. Hanem, hogy olyan dolgokat tanultam amit a sok lúzer nem.
Szóval az ilyen lúzerek inkább húzzák meg magukat a sarokban.
24. Lárifári... blablabla. Én baromi jó vagyok az ágyban, nem vagyok kigyúrt. Szóval enyém az összes nő aki csak szexet keres. Ja, és szellemileg is sziporkázok, a humorom is első osztályú.
A másik dolog: az nem nagy kunszt ha megdugsz egy szexre vágyó nőt aki sz*rul néz ki. Erre ne legyél annyira büszke. Vagy egy 80kg-os 3 gyerekes elhanyagolt anyát. A trófea a sportos, fullos fiatal nő. Papa, ilyenekkel büszkélkedj! Tudom, tudom, neked csak ilyenek állnak sorba a kegyeidért!
Ha csak arról lenne sző hogy kell egy nő, az nem kihívás szerintem senkinek sem. Az apu testeddel meg a 13cm-es farkaddal, a közalkalmazotti fizuddal meg bármennyire is sztárnak gondold maga, nem rúgsz labdába egy nagyon alacsony szint felett. :)
25/26 anonim ***** válasza:
Innét is látszik, hogy fingod sincs a nőkről. :D :D :D
Ki mondta, hogy közalkalmazotti fizum van?
Ki mondta, hogy csúnya nőket dugok?
Feltételezed a baromságokat!
LOL Szánalmas vagy.
Te csak írkálsz itt te kis fotelhuszár, de egy nőt nem tudsz felszedni. Te magad írtad. Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!