Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok a barátnőtökbe vagy egyéb okból vagytok vele?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 15:02
1/14 anonim válasza:
Nem szeretem,csak azért vagyok vele, mert jó a segge 🤷♂️
2/14 anonim válasza:
egyszerűen csak jól néz ki, jó teste van. Még is mit gondoltál, hogy szerelemből van mindenki a párjával?
3/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez ihlette a kérdést.
2023. ápr. 7. 15:52
4/14 anonim válasza:
A normális az lenne, de szerintem felnőttként elég nehéz szerelembe esni. Meg régen mindkét félnek a család volt a cél, mára megváltoztak a női-férfi igények. Mindkét fél csak követelőzik, meg keresi az "igazát". Hamar kialakulhat egy ellenséges hangulat. Nagy kár. Én még keresem az "Igazit" 😏(Egyébként nő vagyok.)
5/14 anonim válasza:
14 év alatt megszokja az ember.😊 Viszont van olyan lány, akinek "jó a segge", "jó teste van", és még szeretni is tudnám, ha nem lenne olyan nagyon elvarázsolva.
6/14 Hans Pötterman válasza:
Szeretni szeretem de szerelmes nem vagyok egyáltalán. Valahogy az elmaradt de ez van🤷♂️
7/14 anonim válasza:
Sok férfi van így kapcsolatban, én nőként nem tudnék szerelem nélkül. Üresnek érezném az egészet és irritálna a másik fél.
8/14 anonim válasza:
tudom, hogy a barátnőm nem a külsőm miatt van velem, úgymond megkap mindent, fordítva viszont én nagyrészt azért viselem ezt el mert fullos teste van
10/14 anonim válasza:
Öreg, ha neked jó, az, hogy burkoltan fizetsz a szexért, akkor hajrá. Az, hogy milyen lúzer vagy, már megtudtuk. Gondolom a jó pasik meg dugják amikor tudják.
Ügyes a lány!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!