Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen higiéniai jellegű problémát/igénytelenséget sikerült a párotoknál megváltoztatni és hogy értétek el, hogy változtasson?
Semmilyet, én meg sem próbálom, én nem szoktam büdös, koszos vagy igénytelen emberekkel ismerkedni. Nem az én dolgom egy felnőtt embernek megtanítani, hogyan kell igényesnek és tisztának lenni.
Jobb esetben erre ott voltak a szülei, rosszabb esetben egyéb nevelője, pedagógusai, ismerősei, korábbi párkapcsolatai. Kvára nem az én dolgom szerintem egy kb. 30 éves embernek elmagyarázni és megtanítani hogy mossa meg a fogát meg a s-ggét és lehetőleg ezekhez két különböző eszközt használjon..
Kértem, hogy borotválkozzon gyakrabban, mert nagyon gyér arcszőrzete volt és nagyon előnytelen volt a 6 napos foltos bajusz.
Meg mondtam neki, hogy pasiként sem gáz megtörölni pisilés után amit meg kell, meg visszahúzni a fitymát, hogy ne álljon be alá a vizelet.
Tisztálkodott minden nap, de ha esetleg még zuhanyzás előtt jött meg a kedvünk, akkor lehetett érezni kicsit, hogy vizelet szaga van.
Plusz kértem, hogy figyeljen az arcbőrére, vettem is neki krémeket, de az semmi ahhoz képest, hogy van aki nem mossa a fenekét…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!