Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál / élnél együtt olyannal, aki dohányzik /
IQOS-t szív?
2023. ápr. 3. 17:26
Szia! Nem tudnàk élni cigizôs pasival!
2023. ápr. 4. 08:11
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki szavazott, írt!
Kissé meglepett az eredmény: kb. 70-30 százalékos arányban vannak túlsúlyban azok, akiknél a dohányzás minden formája kizáró ok egy párkapcsolatban. Nem tudom miért, de én olyan 50-50-re tippeltem volna előzetesen.
(azt még érdekes lehetett volna tudni, hogy hányan dohányoznak azok közül, akik az “egyik sem zavar” mezőt pipálták? Valószínűleg a nagy részük.)
14/19 anonim válasza:
nem kizáró ok, sokkal nagyobb "redflagek" léteznek a dohányzásnál,lakásban nyilván semmiképp ne gyújtson rá, hisz én sem, nyilvánvaloan káros stb, de ennyi tényleg nem kizáróok, amugy ez egyéntől függ, van aki nem viseli el, de oda lehet figyelni a szájhigéniára
2023. ápr. 4. 20:25
Ma már annyira nehéz a társkeresés, hogy bizonyos dolgokban kell, sőt néha muszáj kompromisszumot kötni.
Ha semmiből nem engedünk akkor nem lesz párocska.
Még ha engedünk akkor is nehezen.
2023. ápr. 4. 20:55
Régebben a dohányzóban éreztem valami nagyon émelyítő szagot. Hónapokig az undor kerülgetetett, aztán kiderült, hogy valaki IQOS-t szív és abból jön a szag. Én már leszoktam*, de még mindig szeretem a cigi "illatát", az IQOS-ét meg még mindig nem.
Amúgy szerintem is szexi a dohányos, bár nekem férfiban érdekes.
2023. szept. 16. 09:48
Ameddig nem beltérben teszi, és nem bűzilk tőle, nem zavar. Rágó, kézmosás utána
2023. szept. 16. 09:53
Dohányossal nem, mert a szagától is rosszul vagyok a dohányos szájnak... saját anyámnak megmondom, hogy ne hajoljon annyira közel, ha érzem rajta, ha nem akarja, hogy lehányjam (tudom, nyers fogalmazás, de ez az igazság). Gondolom, párkapcsolatban örülne a kedves, hogy akkor szépen várnia kell a csókra vagy lepedőakrobatikára addig, amíg nem érzem rajta. IQosról, megmondom őszintén, nem tudom, ugyanannyiera szagos-e.
2023. szept. 16. 15:27
Megmondom őszintén, az IQost nem ismerem annyira, hogy tudjak róla véleményt mondani. A cigi szagát gyűlölöm. Még a saját anyámnak is megmondom, hogy cigis szájjal ne hajoljon közel (mert akkor játszik annak az esélyével, hogy képen hányom). Nyilván ez "friss" cigis szájnál meg mosatlan bagós szájnál van így, de nem gondolom, hogy sok cigis lenne, aki nem sértődne meg, ha lefektetném azokat a szabályokat, hogy cigizés után nem csókolom meg meg nincs szex, és lehetőleg ne is legyen velem egy légtérben :D.
2023. nov. 14. 16:33
Kapcsolódó kérdések: