Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik eseményt választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik eseményt választanátok?

Figyelt kérdés
Páromnak és a 6 éves unokaöcsémnek két hét múlva lesz a születésnapja és mindkét család egy napon, vasárnap fogja ünnepeli. A családom azt szeretné, ha velük tölteném, a párom, ha az ő családjával. Két külön városban élnek. Mindkettőre szeretnék menni, de egyszerre nem tudok, gondban vagyok, hogy mit csináljak.
2023. márc. 13. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Én biztosan kettéválnék erre az alkalomra, nem vagyunk sziámi ikrek a párommal. Ő elmenne a saját rokonához én is az enyémhez, evidens. Hogy ezt a rokonok is megértenék az is evidens.
2023. márc. 13. 18:08
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Semmi akadálya, hogy külön ünnepeljem meg a párommal a szülinapját, így azt átraknám pl szombatra vagy bármikor máshova. Ettől függetlenül a családjával megünnepelheti vasárnap.
2023. márc. 13. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Nyilván függne attól is valamennyire, mennyi idős vagyok és milyen régi a kapcsolat, de alapvetően a páromat választanám. Ő az, akivel az életemet tervezem, aki a legközelebbi családtagom (lesz), ergo nekem sokkal fontosabb az unokaöcsémnél. De ez én vagyok, és nekem nincs szoros kapcsolatom a távolabbi családdal.
2023. márc. 13. 18:41
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
Paromera mennek, a tavolabbi rokonok nem erdekelnek annyira. A parod csaladjaval szerintem fontosabb a jo viszony, mint a szuleid tesojaekkal, marmint ha a paroddal tervezed a kozos eletet hosszutavon.
2023. márc. 13. 18:45
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

Ezt én úgy oldanám meg, hogy unokaöcsémnek vennék valami ajándékot amit odaadok a családnak, hogy vigyék el neki. Amikor ott megtörtént a felköszöntés felhívod anyud telefonon és mondod neki, hogy adja oda az öcsikének és mondod, hogy “bocsi, hogy most nem tudtam ott lenni de nagyon sok boldog sznapot (meg valami kis vicceskedés)”

A pároméra mennék el persze csak akkor, ha megérdemli a tetteivel, hogy most előrébb vegyem mint az egész családot.

2023. márc. 13. 18:47
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Páromét választanám, egyértelműen, és ebbe nincs beleszólása a családnak. A gyerek valószínűleg úgyis az ajándékokkal, meg a kis barátaival lesz elfoglalva, nem egy unokatestvérrel. Nálunk pl sosem volt szoros a kapcsolat, a születésnapom környékén benéztek, de gyakran ennyi se volt. Meg őszintén, felnőtt emberként inkább egy másik felnőtt programján érzem magam a helyemen.
2023. márc. 13. 19:33
 17/23 A kérdező kommentje:
34 eves no, 36 eves ffi, 1 eve vagyunk egyutt.
2023. márc. 13. 20:00
 18/23 anonim ***** válasza:
És miért nem tudjátok megbeszélni mikor ünnepelnétek a szülinapját?
2023. márc. 13. 22:36
 19/23 A kérdező kommentje:
Csaladi esemeny mindketto, nem rajtunk mulik.
2023. márc. 13. 22:49
 20/23 anonim ***** válasza:
59%

Hát ha 30+ évesen még a saját szülinapjához sincs hozzászólása a saját családjában az embernek...:S no offense, de ez nagyon béna.

Mindenesetre a családja akarja őt ünnepelgetni, akkor tegye. Ehhez nem kellesz te is, hiszen ti külön is meg tudjátok ünnepelni, sőt, te talán még meg is kérdezed mit szeretne, nem csak odarendeled függetlenül attól megfelel-e neki az időpont vagy sem...

Szóval én azt mondanám menj a saját családodhoz, aztán amikor megfelel, ünnepeljétek meg ti kettesben a dolgot. A kedves család meg legközelebb szervezzen úgy, hogy megkérdezi a felnőtt ünnepeltet mikor jó neki (ő me gnyilván számításba veszi azt is, hogy neke dmikor jó).

2023. márc. 14. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!