Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy 3 év kapcsolat után is én füzetek minden költséget, élelmiszert is? A rezsit felezzük el egyedül. 41/f
Kié a ház ahol éltek? Esetleg bérelitek? Ez sem mindegy szerintem.
Mert ha pl a tiéd a ház, akkor vehetjük úgy hogy ő ingyen lakik nálad, de ezt ledolgozza a házimunkában. Így mondhatjuk hogy egálban vagytok.
Viszont a kajáját azt fizethetné magának (+írtad hogy a rezsi felét fizeti).
Nem ártott volna megbeszélni ezeket amikor összeköltöztetek.
"Otthon ellát minden házimunkát, nekem időm sincsen rá"
Ez rádnézve hatalmas szégyen, nem csodálom, hogy csak egy anonim oldalon mered reklámozni.
Felnőtt férfi létedre ilyen életképtelen legyél.
Ez a minimum, hogy te fizetsz mindent.
#18:
Az itt a gond hogy nem írt le semmit a kérdező amiből kiderülnének dolgok.
Itt mindenki nagyon okos, csak a részleteket nem ismerjük.
Azt sem tudjuk hogy miben egyeztek meg a kezdetek kezdetén???
Ha jól megy a vállalkozás akár egy takarítónőt is fel lehetne venni, kaját is lehet hozatni, vagy menüzni valahol. Sok mindent lehetne, de mivel NINCSENEK leírva a részletek, nem tudjuk hogy a nő dolgozik e vagy tanul stb, ezért én nem szoktam vádaskodni látatlanban.
A kérdező érdeke lenne ha leírná rendesen az eddigi válaszok alapján, hogy mi a pontos szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!