Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogy megjojjon a kedvem a szexhez?
3 napja bekultunk ki, elotte kb. egy hetig nem beszeltunk, annyiban maradtunk hogy kulon megyunk.
Utana megbeszeltuk a dolgokat.
Nem haragszom ra, o sem ram, nem vitatkozunk stb.
Kozeledik hozzam, de ezt meg nem ereztem, neg csak gondolni sem akarok a szexre mert nyomaszto erzest valt ki belolem, olyan erzest amikor az ember nem akar valamit.
Szerintetek mit kellene tennem? Nem tudom miert van ez.
Igaz, én nem pontoztalak le, de nem értem miért kérdezed, hogy milyen nemű.
11.
Mert mindjuk más kell egy nőnek a beinduláshoz,meg más egy ferfinak!
Amúgy lehet bármi 2 nő meg 2 férfi is nem lehet tudni.
Hiába mondasz igent fejben, ha testileg nem megy. És fordítva hiába mondasz igent testileg, ha fejben nem megy.
Nem kell semmit tenni, mivel ez nem olyan dolog, hogy teszel érte.
Ha nem jön a késztetés, nem jön.
Lepontozhattok. Nem mindenkinek abból áll a szex, hogy gondja van a másikkal meg egy rakás sz*r a kapcsolat, de a pin@ja azért jó, meg a f_szba azért beleül.
Mondjuk nálam a szakítás egyenlő azzal, hogy legkésőbb másnap elköltözök, nem héderelek az exemmel, pláne nem alszom vele egy ágyban WHAT?
Még jó, hogy közeledik, elvégre amíg ott vagy és együtt alszol vele, úgy véli, szexre is kapható vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!