Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomaszt hogy nem koltozunk ossze?
4 eve vagyunk egyutt, latom ahogy a baratnoim / baratom haverjai osszekoltoznek a baratnojukkel. En a tesommal osztozom egy albin es meg egyetemista vagyok, o a szuleivel el es nem dolgozik. Akarhanyszor felhozom a temat, terel. Mit csinaljak vele igy?
Tudom hogyha lediplomazom akkor keresnem kell egy masik albit, es ugy lenne logikus ha jonne velem. Ugy dontottem ha nem jon, szakitok vele.
21/L
Én azt nem értem te miért akarsz összeköltözni egy olyannal, aki nem dolgozik? Miből fogtok élni? Te tartod el? Fizeted helyette az albit, a rezsit, a kaját csak azért, hogy vele lakhass?
Talán azért nem akar összeköltözni, mert nincs miből...
Nincs munkahelye egyrészt!
Másodrészt pedig szexre jó vagy más semmi. Miért nem kérdezed meg tőle mi az oka annak hogy nem költöztök össze?
Ha nem dolgozik, mégis miből fizesse az albit majd? Gondolkozz már kicsit, egyetemistaként ennyi ész…
Amúgy meg nagyon fiatalok vagytok még, engem 21 évesen nem érdekelt volna az összeköltözés téma. Valószínűleg őt sem.
Nem dolgozik? Budos neki a munka?
En nem ertem minek vagy vele…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!