Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig dolgozik?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tobb eve vagyunk egyutt parommal, viszont bennem mar regota erlelodik ez az egesz dolog, mert nehezen tudok megulni egy helyen sokaig es az utobbi idoszakban ugy teltek el hetek honapok hogy ugyanaz a rituale van mindig, de megis a kapcsolatunkban az az altalanos higy parom rengeteget dolgozik. De tenyleg, reggeltol keso este jar haza es ez rendszeres, a hervegi munkavegzes is. Voltka llyan idoszakok amikor en munkanelkul voltam torekedtem az allasszerzesre de volt h honapokig nem jott ossze.

Az anyagiakkal nem is lenne gond, de azt erzem erre van fogva minden.

Sokszor veszekedtunk mar ezen mert tobb ev utan pl tabaly jutottunk el az elso kozos nyaralasunkra, de egy atlagos koltseghatekony programkent kutyat nem jon nem tud eljonni velem setaltani.

Azt erzem hogy honapok ota ugyanaz a mokuskerek, nincs egy seta, mozi semmi, reggel elmegyunk dolgozni este meg hazaesik mind a kettonk, vacsorat csinalok es ennyi.

Engem ez most nagyon frusztralta tesz mar igenylem a kimozdulast, ha meg egyedul mennek aminek persze nem ugyanaz az erteke mintha egyutt csinalnank mert ugyanott lennenk ahol a part szakad hogy megint csak nem tudunk egyutt csinalni semmit, de visszaterve ha egyedul megyek akkor persze, megy a feltekenykedes ha kicsit kiakarok szallni ebbol a monotonitasbol.

Most is lett program szervezve szilveszterre, elinteztem a szabadnapot a munkahelyen erre sajnos nem kerek a tortenet, de ha mar en is felhuzom magam, hogy akkor betakarodok dolgozni 31en mert legalabb tarsasagom van, nem otthon ulok egymagam, megy a veszekedes.

Mar tobbszor volt ez tema, sokat dolgozik ami megterheli, de nem hajlando visszabb venni, mikozben nekem nincsenek “igenyeim” amit akar egy seta a kornyeken ne tudna megoldani, mikozben folyamat panaszkodik Hogy be van sokallva az emebrektol de feltoltodesre nem hagy lehetoseget sem maganak sem kettonknek!

Nem tudom a tobbszori megebszeles, veszekedes utan mit evo lehetnek, hogy valtozzon ez a dolog….

29/n 41/f

2022. dec. 29. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos tanàcsot nemtudok de ugyanez van nàlunk is.

:(

2022. dec. 29. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Szex van még?
2022. dec. 29. 10:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Van, kicsit ritkabban de ilyen beosztas mellett sajnos en is este jarok haza, de az rendszeres.
2022. dec. 29. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Ne csodáld, hogy neki ennyi idősen, ennyi munka mellett már se kedve, se energiája elmászkálni. Lehet, hogy te nem látod át az anyagi helyzetetek, ha szerinted nincs gond, de nem telik semmire még úgy se, ha ő megszakad. Neked meg hol van munkád, hol nincs. Ez nem olyan alap, amire ő azt mondja, hogy jó, keres másik munkát, többet lesz veled, de kevesebbet keres.

Ez ilyen tipikus edd meg amit főztél. Te jöttél össze vele, ő meg veled, de egyikőtök se azt kapta ettől a kapcsolattól, amit várt. Gondolom, szakítás nem opció, mert nincs hová menned, egyedül meg nem tudsz egy albérletet fenntartani.

Tedd azt, amit a hozzád hasonlók ilyenkor: keress egy balekot lakással. Aztán ha ott is xar, akkor egy harmadikat. Utána 40 évesen sírj, hogy a kapcsolatod xar, de nem kellesz már senkinek.

2022. dec. 29. 11:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodat, sajnos abban tevedsz, hogy nem telik semmire, mert sajat lakasaink vannak.

Nem ehberert dolgozik/zunk ha kell x osszeg van. O sokkal meggondoltabb penzugyekben viszont a gond forrasa az az, hogy jobban igenylem azt illetve O is mint minden normalis ember - a feltoltodest, kikapcsolodast.

Mert ha ez nincs - az egeszsegere ra megy az embernek mint ami nalunk is mar tapasztalhato arrol nem beszelve, hogy a programok hianya miatt monotonnak erzem a kapcsolatunkat.

Amit te felvazoltal es kivettem a mondandodbol az a tipusu ember aki benegy gurizik vhol hazamegy es lefekszik, neki a tarsas kapcsolatok igenye 0, illetve barmi mas programra sincs kedve.

Mi nem ilyenek vagyunk, mert kozos hobbijaink vannak, DE azt erzem hogy teljesen eltemette a munka es nem hajlando ezekre idot szakitani annak ellenere hogy mar minddketten igenyelnenk a kozos idotoltest, es nem tudom mi keppen lehetne ezt vele belattatni, hogy igenis kicsit vegyen visszabb a munkabol - meg ha egy kis idore is.

2022. dec. 29. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Értem. Ezek szerint inkább dolgozik hétvégén is, mint hogy azt az időt veled töltse, közös programokkal.

Te is érted, ugye?

2022. dec. 29. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Neki így jó, te nyaggatod, őt nem érdekli mit akarsz.

Tehetsz te bármit akkor se fog változni miattad, úgyhogy döntsd el neked ez elég vagy se.

2022. dec. 29. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem fog változni aki ilyen munkabzi

Ha lenne gyereketek, még kevesebbet lenne otthon Hogy elmondja, miattatok gürizik

Fiam apja is nonstop hú de dolgozott, sose volt otthon, nem volt igénye programokra

Gyerekkel is mindig magam voltam

Új családja van azóta ott is lett gyerek Már 26-án elment dolgozni, vendegeiktől is hülyét kap, a nő egyedül jár mindenhova a kisgyerekkel mert apa dolgozik

2022. dec. 29. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös - "mar minddketten igenyelnenk a kozos idotoltest" - miből gondolod, hogy ő is?
2022. dec. 29. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Kb mintha barátnőm írta volna..neki is kb ez a baja..

Egyik ismerősömet is azért hagyta ott a felesege 10en év házasság és 2 10 éves gyerek után mert sokat dolgozott a férj. Tény a nő is dolgozott csak azt az eletvitelt nem lehetett volna fenntartani az ő kis 8óras fizujából..ha a férje nem dolgozott vna annyit..csak a drága feleség ezt elfelejtette

2022. dec. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!