Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom már nem először gyanúsít meg, hogy lopok tőle. Borzasztó rosszul esik, már nem is válaszolok az üzenetire sem. Ti mit tennétek? (26/lány)
A párommal 3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. Ő 700 ezer és 1 millió forint között keres egy hónapban, tehát 26 éves létére nem keres rosszul, viszont azt vettem észre, hogy egyre fukarabb. Én egyelőre tanuló vagyok, gyakorlaton vagyok a szakmámban, tehát havi 180-at keresek, ami nem túl sok az ő fizetéséhez képest.
Nemré, kb. két hónapja kitalálta, hogy neki hiányzik egy ezres(!) a pénztárcájából és biztos é vettem ki, mert nincs pénzem.
Hozzáteszem a csalásom elég jómódú, szerencsére tudok tőlük kérni, ha gond van és szívesen segítenek is mindig, hisz tudják, hogy pár hónapig még ilyen kis fizum van...így a feltételezést sem értettem!
Utána még egy széfet is vett és 1 hónapi abban tárolta a pénztárcáját.
Akkor nagyon megsértődtem és elhatároztam, ha még egyszer ilyet csinál, elköltözöm és szakítok.
Ma reggel eljöttem dolgozni és egyszer csak jön egy sms :
"Úgy látom megint egy ezressel kevesebb van a k*rva pénztárcámban".
Nem vettem el a hülye pénzét.
Mostanában volt, hogy a főnököm nem adta oda az egész fizum, de még így sem tőle kértem segítséget, mert tudom, hogy nem segítene.
Az oké, hogy apáék segítenek, de ha ők nem lesznek, egy ilyen társ mellett mi lesz velem? Egyáltalán nem érzem magam biztonságban, ha ilyet feltételez, meg ha 1000 Ft-on kiakad.
Én erre nem válaszoltam és letiltottam mindenhol.
Este el akarom vinni haza a cuccaim, és nem akarom ezt tovább folytatni.
Szerintetek helyesen cselekszem? Nem bírom ezt már tovább...
Hiába pénzes valaki, ha olyan fukar, hogy ennyi erővel egy csövessel is járhatnál🤣
Mondjuk én nem tudom aki tisztességes ezt egyáltalán egyszer is hogy bírja eltűrni.
Ha engem potom 1000 forintos lopással vádolna valaki, akkor látna utoljára, második alkalom nem lenne.
Lépj le ettől a beteg fasztol és tartsd kicsit többre magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!