Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívűl olyan együtt élő pár aki külön kasszán van(esetleg házasságon belüliek is)? Van aki egy kasszán van a párjával és mindig veszekednek a pénz miatt ?
Mi össze dobjuk a rezsit felesbe +kaját és sosem veszekszünk ki mire költ.
Ti hogy vagytok ezzel?
Sehol nem volt szó gyerekről.
Nincs gyermekünk ... lehet nem is lesz .
Ha be ugrik meg tartjuk de nem tudom.
Párom is ellenzi kicsit
14/14 kérdéssel válaszolsz?
Mind ketten gyerek ellenesek vagyunk.
Pénzen nem veszekszünk,és mivel gyerek nincs és nem is lesz ezen sem.
Nekem egy kis házikóm van abban élünk , csaj részérő 2 örökség panel +1a szülői ház a nevére iratva.
Ha be ugrana baba oda lenne az éves külföldi nyaralásunk :( stb stb szabad idő nulla ...inkább ne.
Én inkább a szabad időtől félek.
Teljesen átlag kapcsolatunk van és szerintem egész jó.
Igaz falusi boltban fura mikor 2 kosárral vásárolunk külön fizetve.
Továbbá a munka társaim mesélik hogy folyton veszekednek a pénz miatt meg a gyermekükre az összes pénz el megy .
Most is mérgesen néztek rám mert mutattam nekik hogy milyen terepjárót vettem .(nem hitelből)
(És ezt a pénzt ők a gyerekre verik el) hidd el ez is egy boldogság ,csak a másik oldal.
Amennyire mi a párommal meg tudunk mindent beszélni.
A m.társaim annál inkább mesélik hogy alig 6-8-10 éves kapcsolataikba mióta baba van hogy veszekednek.
Szerintem külön kassza a meg oldás
Köszönöm meg értésed.
Te legalább meg értesz.
Túlzás hogy utálom.
Valójában nem akarunk közös meg eggyezés alapon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!