Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolat alatti randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat alatti randi miben más?

Figyelt kérdés
Miben más ha párkapcsolatban a pároddal csinálsz randit vagy mikor nincs kapcsolatod és úgy?
2022. dec. 13. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%

Én csak azt nem értem, hogy miért randinak hívják ezt, miért nem közös programnak.

3 éves házasok vagyunk, járunk színházba, járunk külföldre, járunk wellnessbe, járunk múzeumba, járunk sétálni, beülünk egy kedvenc éttermünkbe, de ezt miért kell randinak nevezni?

N/28

2022. dec. 13. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi nagyjabol a munkan kivul csak boltba/postara/gyogyszertarba jarunk a hetkoznapokon. Ugyhogy en szeretek eljarni moziba, etterembe, koncertre, akarhova, szepen kioltozni. Nem tudom ki hogy nevezi, felolem lehet randi, de nekem mindegy.
2022. dec. 13. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell attól félnie, hogy bejövök e neki, mondtam e valami hülyeséget, ki fog fizetni, meg fog e csókolni stb. Sokkal jobb, ha a szerelmeddel mentek el valahova, minden olyan természetes, önmagad lehetsz, mert tudsz önmagad lenni, nem egy izgulós lányt lát maga előtt, hanem egy önfeledt szerelmes csajszit :)
2022. dec. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!