Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a technika már ott tartana, akkor elképzelhetőnek tartanátok, hogy egy emberi külsejű androiddal léptek párkapcsolatba?
Mármint ha a teljesen emberi külsejükön túl olyan mesterséges intelligenciával is rendelkeznének, hogy szinte teljesen emberi lenne a gondolkodásmódjuk is, emellett szexuális együttlétre is képesek lennének.
Nemrég játszottam végig a Detroit című, jövőben játszódó elképesztő kalandjátékot, nagyon megfogott a története. A játékon belül volt egy kérdőív is, amiben feltettek egy ilyen kérdést és a Steam globális válaszai alapján a játékosok 66%-a jelölte be azt, hogy igen:
Nem tudom, mukodne-e a oszton szinten vonzalom resz ugy, hogy a masiknak nincs valodi emberi teste.
De tegyuk fel, hogy igen, ez esetben nem latnam akadalyat, ha valoban emberi intelligenciaval rendelkezik, mint pl a jatekban, es nem olyan, mintha a Telekomos Wanda lenne :D
6-os, nyilván, mivel fizetnünk kellene érte, ez a funkció nem vallana túl jó üzleti érzékre a gyártó részéről, hiszen a felhasználók tömegével vinnék vissza és követelnék a pénzüket az engedetlen android miatt.
az megint más, hogy egy bárban megismerkedsz egy android nővel és alakul valami köztetek, de eddig nem szabad eljutni. mert ha önállóan elmegy mondjuk egy bárba az android, mert olyan kedve van, akkor akár fegyverkezhetnek is az emberiség ellen, ha olyan kedvük lesz. de ez még 100 évek legalább. különben is, az androidot valaki építi, gyártja, hol engedné már szabadon kószálni?
én olyat tudnék elképzelni, hogy full emberi, gyönyörű külső és egy bizonyos inteligencia, hogy lehessen vele beszélgetni, vagy akár kártyázni, filmet nézni, ilyesmi. egy barátnő pótlék, aki sosem lép le mással, mellesleg fullosan néz ki.
3#
Teljesen más érzés (lélekben) egy géppel lenni, mint egy emberrel.
Mindkettő bejöhet, de össze se lehet hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!