Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mesélne erről a fétisről?
Ismerkedem egy lánnyal, és elég jól alakulnak a dolgok, úgy érzem egymásba szerettünk. Tegnap beszélgettünk és elmondta az aggályait, hogy nagyon nem mer összejönni senkivel a fétise miatt és fél, hogy tönkreteszi az egészségemet. Nyaggattam, de nem nagyon akart válaszolni, mert azt mondta kellemetlen még neki erről beszélnie, és nézzek utána a neten a feeder témának.
Valaki felvilágosítana, hogy mi ez? Csak én nem hallottam még róla? Láttam, hogy köze van a kövér nőkhöz, de ő nem az, és mi köze van ennek az én egészségemhez?
Bármilyen infó jól jönne, előre is köszi a válaszokat!
Volt itt egyik nap egy kérdés, miszerint a hölgy arra vágyott, hogy a kapcsolatában a párja etesse és felhizlalja.
Feltételezem, erről lehet szó itt is.
#4: de akkor miért nem keresett egy eleve kövér férfit?
#5: nekem ez az első ilyen kérdésem
Hát én egyiket sem vállalnám.
Túlsúlyom van de egy ilyen azt mondta 150kgra tud felizgulni csak. Nagyon betegek
Furcsa hogy magyarorszagon ilyen not talaltal, eleg ritka ez a fetis ott.
Az a lenyeg hogy o tegyen azza. Ilyenkor az izgatja fel ot idorol idore tobbet mutat alattad a merleg. Ez jo buli az elejen, de akkor is elvarja a hizast amikor mar a cipodet sem tudod egyedul felvenni (true story). Az elso kilok elveszik minden onbizalmadat, mellette pedig meg bele is szeretsz. Gyilkos kombinacio. En egy eve szakitottam es azota is minden bajom van, szerintem menekulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!