Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valaki mesélne erről a fétisről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mesélne erről a fétisről?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal, és elég jól alakulnak a dolgok, úgy érzem egymásba szerettünk. Tegnap beszélgettünk és elmondta az aggályait, hogy nagyon nem mer összejönni senkivel a fétise miatt és fél, hogy tönkreteszi az egészségemet. Nyaggattam, de nem nagyon akart válaszolni, mert azt mondta kellemetlen még neki erről beszélnie, és nézzek utána a neten a feeder témának.

Valaki felvilágosítana, hogy mi ez? Csak én nem hallottam még róla? Láttam, hogy köze van a kövér nőkhöz, de ő nem az, és mi köze van ennek az én egészségemhez?

Bármilyen infó jól jönne, előre is köszi a válaszokat!

2022. okt. 18. 16:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, a szexualitás kategóriába akartam!
2022. okt. 18. 16:57
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Volt itt egyik nap egy kérdés, miszerint a hölgy arra vágyott, hogy a kapcsolatában a párja etesse és felhizlalja.

Feltételezem, erről lehet szó itt is.

2022. okt. 18. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Vagy arra vágyik hogy téged etessen és hizlaljon fel.
2022. okt. 18. 17:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a kövér nőkhöz. A párodnak az a fétise, hogy téged zabáltasson extrém mértékben, ezért van az egészségedre veszélye. Akkor lesz boldog, ha eléred a 150-200-300kg-ot.
2022. okt. 18. 17:08
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Megint az etetés fétis. Nem unod ezeket a kérdéseket???
2022. okt. 18. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Lehànynàm az ilyen nőt...beteg elme
2022. okt. 18. 17:48
 7/13 A kérdező kommentje:

#4: de akkor miért nem keresett egy eleve kövér férfit?

#5: nekem ez az első ilyen kérdésem

2022. okt. 18. 18:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én egyiket sem vállalnám.

Túlsúlyom van de egy ilyen azt mondta 150kgra tud felizgulni csak. Nagyon betegek

2022. okt. 18. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
5-ös szerintem ez most nem ő
2022. okt. 18. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa hogy magyarorszagon ilyen not talaltal, eleg ritka ez a fetis ott.

Az a lenyeg hogy o tegyen azza. Ilyenkor az izgatja fel ot idorol idore tobbet mutat alattad a merleg. Ez jo buli az elejen, de akkor is elvarja a hizast amikor mar a cipodet sem tudod egyedul felvenni (true story). Az elso kilok elveszik minden onbizalmadat, mellette pedig meg bele is szeretsz. Gyilkos kombinacio. En egy eve szakitottam es azota is minden bajom van, szerintem menekulj.

2022. okt. 18. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!