Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Bánt hogy én nem tudok kikapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánt hogy én nem tudok kikapcsolodni, párom viszont gyakran, mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Én heteim kb abból áll ki hogy dolgozni járok, ő meg lehet nem is dolgozik azon a héten, heti 1v 2 x barátokkal kocsma , tud végig nézni bármilyen sorozatot ,van ideje , és úgy szeretnék én is több időt de nem tudok , muszáj dolgozni, aztán meg sokszor fáradt vagyok, túl korán kelek akkor meg a délután lenne szabadabb de nem bírok fent maradni.... Barátaim már nincsenek , és újakat nem tudok szerezni, hiába próbálkoztam, illetve nem érnek rá, már családjuk van ,lett... Barátomnak viszont a barátainak nincsenek kapcsolatba, nem jön a gyerek ... kis városban is lakunk, nem is haladunk igazán mert nem keresünk sokat ,de nem csak engem aggaszt minden úgyatszik, vagy csak azert mert én nem kapcsolódik ki sose másokkal max egyedül ... Fáradtnak érzem magam már mindenhez, meg szomorunak ... Hiába mondom barátomnak, nem tud megérteni, azt mondja hogy ez nem az ő hibaja ,ezzel én kezdjek valamit... Már kezdek kiszeretni is belőle, én nem így akarom leélni az életem

2022. okt. 15. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Én 24/48azok. 24ből hazaérve alszok 3óràt és megyek dolgozni déltől 5ig, majd másnap 10-17 között újra. Innen hazaérve korán fekszem mert megyek 24be és ott aludni nem lehet.
2022. okt. 15. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, hogy ki a hibás. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban, váltani kell.
2022. okt. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!