Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted sem házias aki ilyen?
Figyelt kérdés
Az ha mondjuk 2 3 napja rá van szaradva a mosogatóra a kifolyt káve, ha nincs letorolve a főzőlap és látszik rajta hogy már kellene.
Ha hazajön vki a munkából és a legkisebb otthoni dolgokat sem csinálja meg aki tényleg pár perc..
2022. okt. 1. 16:27
2/10 anonim válasza:
Nem, nem házias, sőt kifejezetten trehány. Azt is mondhatnám hogy egy igénytelen tróger!
3/10 A kérdező kommentje:
ami pár perc
2022. okt. 1. 17:04
4/10 anonim válasza:
Alapszabály, hogy az csinálja meg akit zavar. Őt nem, és ezek szerint annyira neked sem gond, ha napokig nézed. Egyikőtök sem házias.
5/10 A kérdező kommentje:
De zavar és sokszor megcsinálom. Csak kíváncsi voltam h neki ugyan mikor jut eszébe!
2022. okt. 1. 17:49
6/10 anonim válasza:
8 év és tízezer gyikre kiírt kérdés után se tudod eldönteni, hogy házias-e a barátnőd?🤔 Nagy baj van itt fejben. Egyszer elárulod, mit vársz ezektől a kérdésektől?
8/10 anonim válasza:
Szerintem neked egyébként nincs barátnőd, soha nem is volt, egyszerűen csak nőgyűlölő vagy, és fejedben él egy nemlétező csaj, akit szidhatsz.
9/10 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy ugyanaz a személy írja ki a kérdést? Szerintem ez eléggé létező probléma lehet ahhoz, hogy másnak is eszébe jusson.
Kérdező: nem tesztelgetni kell a másikat, hanem megbeszélni, megcsinálni, vagy elköszönni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!