Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan a világon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan a világon, hogy "felhízlalod" a párodat?

Figyelt kérdés

5 éve költöztem össze a párommal. Minden tökéletes köztünk, nem is lehetne jobb a kapcsolatunk. Viszont nekem van egy titkolt fétisem: beindulok attól, ha sokat eszik, és jönnek fel rá a kilók. Ő ebből csak annyit tud, hogy bejönnek nekem a kövér férfiak. Kapcsolatunk elején vékony volt, kis pocakkal, de amióta együtt élünk közel 100 kilót hízott. Nem mondom azt, hogy nem csináltam olyan gyerekes dolgokat, hogy mindig kicsit többet szedtem neki, rábeszéltem a nagyobb méretű nadrágra, de szerintem azt túlzás lenne állítani, hogy az én nyomásomra, vagy miattam hízott volna. Persze, lehet valakit manipulálni, de az nem fog ennyit hízni. Viszont itt a gyakorin más kérdésben (és az életben is) megkaptam már, hogy miattam ilyen, én hizlaltam fel.

Most megkérdezem: az emberek fejében tényleg létezik ilyen, hogy valaki 100 kiló körüli súlyt szed magára, amiről javarészt a párja tehet? Ilyen tényleg létezik a világon? 5-10 kilóig még oké, lehet valakit befolyásolni, de többet már nem. Szóval szerintetek én vagyok naiv, és tényleg ekkora hatásom lehetett rá, vagy ő volt az, aki elhagyta magát?

27/n

ui: nem, nem beteg. Szokott orvoshoz járni, kivizsgálásokra. Lelkileg is minden oké

2022. szept. 14. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Keress pszichiátert, mert ez nem normális.
2022. szept. 16. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Átéltem ilyet, szóval szerintem létezik, viszont ehhez két ember kell. Én kb 40 kg felesleget szedtem fel a barátnőm mellett akinek ez a fétise. Valamennyit visszafogytam de így is 125 kg körül mozgok. 93 kg-ról és 7%os testzsírról indultam. A sportolást mai napig nem hagytam abba így valamennyi izmot is sikerült felszednem (7-8 kg-t), de a rengeteg evésnek, inkább zabálásnak meg lett az eredménye. És ehhez kellettem én is, mert rájöttem, hogy nagyon szeretek enni. Nagydarabnak is jó érzés lenni, de engem nem úgy vonz mint téged vagy a barátnőmet. Persze barátnőmnek is megvoltak a taktikái, hogy hogyan érje el hogy többet egyek, de közben én ettem meg és nem voltam hülye, számítottam arra a következményre, hogy hiába a sport, ez a mennyiség hízlal.

Viszont egy dologban azért szerintem hatalmas felelősséged van, és az az hogy 100 kg rengeteg 5 év alatt is, amit szerintem nem szabadott volna hagynod. A barátnőmmel amikor elárulta nekem a fétisét megbeszéltük, hogy mik a keretek, még engedtem is neki hogy kiélje magát, de ezért is fogytam vissza 125kg-ra mert a 145 már túl sok volt. Így is bőven van rajtam felesleg, ennél lejjebb úgyse megyek, mert ahhoz diétázni kéne. Nem tudom, hogy a barátod mennyiről indult, de ez mindenhogy nagyon egészségtelen... ha most még nincs baj, újabb 5 éven belül biztos lesz.

2022. szept. 21. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki a másik ember egészségtelenebbé válásához asszisztál és nem abban támogatja, hogy egészségesebben éljen, az valójában nem szereti a másikat, hanem csak eszközként használja. Gondolom, hogy itt valami konroll mániáról lehet szó, tetszik, hogy a másik ember teste a te kényed-kedved szerint változik. Szerintem is beteges, keress szakembert.
2022. nov. 2. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!