Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Társkártya? Hozzáférés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkártya? Hozzáférés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Akik csatlakoznak "társként' egy fő számlához, a fő számlatulajdonos bármikor megszüntetheti a társ hozzáférésének jogosultságát a számlához?
2022. aug. 4. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nyilván, mivel ővé a számla, bármikor letilthatja a kártyát
2022. aug. 4. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha te vagy az, aki eddig a saját kártyáját adta a pasijának, aztán rábeszélte arra, hogy utalja a fizetését az ő számlájára és majd kap egy társkártyát, akkor véletlen se menj ebbe bele.

Elég gáz, hogy nem vágtad már rég ki ezt a pasit.

2022. aug. 4. 20:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Neem én nem adtam senkinek sem a kártyám! Jegyesek vagyunk még csak, de vőlegényem felvetette a közös számla gondolatát. Csak hirtelen eszembe jutott, ha esetleg ne adj isten bármi történne.. Akkor nem férek hozzá a pénzemhez. Ő lenne a fő számlás, én a társuló.
2022. aug. 4. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld.
2022. aug. 4. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy van, hogy nemcsak kártyát igényeltünk még egyet, hanem két számlatulajdonos lett.
2022. aug. 4. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:

És miért nem te leszel a számla tulajdonosa és adsz neki te társkártyát?

Nem minden banknál lehet, de pl a K&H banknál lehet két egyenrangú tulajdonosnak számlát nyitni.

2022. aug. 4. 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem mennék abba bele, hogy olyan számlára menjen a teljes fizetésem, amiről brmikor letilthatnak.
2022. aug. 4. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet kér, felvet, annak tisztességtelen tervei vannak. Másban hogy viselkedik? Légy őszinte magaddal.
2022. aug. 4. 21:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem tűnt fel semmi, de ez a közös kártya, hát meglepődtem, mert azért eddig jól működött a háztartás, mindenki költ mindenre, nem számolgatjuk ki mennyiért vásárolt be pl a tesocban, vagy én esetleg az Euro centerben. De pl nyaralást úgy fizettük, hogy a felét elutaltam, vagy a hétvégét ő fizette, tehát nem értem, miért hirtelen fontos a közös számla. De most olvastam itt egy választ, hogy van két számlatulajdonos lehetőség - így még belemennék.
2022. aug. 4. 22:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Olyat már nem engedélyeznek tudtommal. Aki régen csináltatta az még megtarthatta.
2022. aug. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!