Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én 44éves Férj vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sanyesz kérdése:

Én 44éves Férj vagyok a Feleségem 6hónapal idősebb,de elég hangulat ember, egyszer imàd,egyszer utal... 45 évesen rigojàsak lesznek a Nők... Nőktől kérdezem:hogyan tudnám egy mondattal megértetni Vele,hogy ne hisztizen mindenért???

Figyelt kérdés

#40 fölötti hölgyek rigojàsak???
2022. júl. 30. 18:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Itatod rendesen?
2022. júl. 30. 21:02
 22/27 anonim ***** válasza:
10%
44 évesen 24 éves nő való hozzád.
2022. júl. 30. 22:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt mindig ilyen, valószínűleg klimax. Doki, hormonviszgálat.

Én nem hisztizek hanem dühöngök bár csak menzeszkor. Most jön el a pont, hogy nőgyógyászhoz menjek mert elviselhetetlen a helyzet mindenkinek.

Nincs olyan mondat amivel le tudod nyugtatni. Amikor épp jó passzban van beszélgess vele, valahogy vedd rá, hogy nezesse meg magát.

Ha nem a klimax a ludas, akkor is csak a beszélgetést tudom mondani. Ha nem volt mindig ilyen akkor csak van valami ok, na ezt kell kideríteni.

2022. júl. 31. 07:50
 24/27 A kérdező kommentje:
Jó érzés,hogy nem vagyok egyedül a probléma megoldásával!!! Köszönöm a pozitív hozzáállást és hozzàszólàst!!!
2022. júl. 31. 21:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, amikor felvilágosítást kap egy pasi, hogy a nők klimaxolni is tudnak, mert előtte még nem is hallott róla. 👏
2022. aug. 1. 04:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Klimax esedékes 45-50 között. Pont olyan, mint a kamaszkor.
2022. aug. 4. 21:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Rendbejottek azota a dolgok?
szept. 2. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!