Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet így még együtt élni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így még együtt élni ?

Figyelt kérdés

10 éve élek kapcsolatban.Előtte nem volt senkim.Az utóbbi időkben nagyon megromlott a kapcsolatunk a párommal . Van 2 gyermekünk. Minden problémám el mondtam a páromnak de nem hajlandó változtatni szex terén. Lassan 9 hónapja külön szobában alszunk.Nagyon depressziós lettem úgy érzem nem vagyok önmagam. Mondtam már neki hogy váljunk el mert így nem szeretnék együtt élni vele de ő semmiképp nem akar elválni.Soha nem szeretne közös programot sem velem sem családosan.Nem beszélget velem max csak a napi dolgokról( be van fizetve a csekk. Tiszta a farmerom?) közben egy pasi el kezdet udvarolni de a páromat semmiképp nem szeretném megcsalni.viszont ráébresztett sok dologra ez az udvarló.Ezeken próbáltam javítani a kapcsolatban de nem kapok vissza semmit érzelmileg sem sehogy. Nem tudom meddig lehet így együtt élni ?! Ez már a lelkemnek fáj. Nagyon tanácstalan vagyok mert nem szeretném hogy a gyerekeim (4 és 9 évesek ) apa nélkül nőjenek fel csak mert nekem szar. Volt valaki ilyen helyzetben ? Végül hogy alakult az élete ?

Bocsánat kicsit szétszórt lett ez az írás de képtelen vagyok koncentrálni is.

27N

2022. júl. 18. 07:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Beszélsz a pároddal. ha nem érdekli, ordítasz vele, csapkodsz, és felhívod erélyesen a figyelmét, hogy neked ez mennyire nem jó, és hogy kapja össze magát végre. ezt kellene tenned
2022. júl. 18. 09:47
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. júl. 18. 10:30
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
#10, szerinted van olyan pasi aki bevállalja?😅
2022. júl. 18. 10:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha elvállunk biztosan nem kellene új kapcsolat egy jó időre.Nem egy másik pasi miatt válnék el hanem mert nem működik a kapcsolatunk.
2022. júl. 18. 10:56
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Na megérkezett a kérdező lepontozni a neki nem tetsző válaszokat🤣
2022. júl. 18. 11:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt már rá példa. 😉

Kérdező, ha elváltok lehet, de szerintem kelleni fog egy eltartó, hiszen egyedül nem valószínű, hogy boldogulsz. Különben már most is szakítanál kérdezgetés helyett.

Tudom, tudom, dehátszereted(inkább megszoktad), mindig ez az első kifogás, amit hihető érvek hiányában felhoznak.

2022. júl. 18. 11:07
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!

Te még a jogaiddal sem vagy tisztában.

Nem szoktam senki válásra biztatni, de mellékelek egy cikket (lásd: lent) amit már többször megtettem. Sokan nem tudják, hogy élettársi kapcsolat esetén mi jár nekik a jog szerint. Jogász írta, 2022-es a cikk.

"a volt élettárs részesedést követelhet a másik félnél elért vagyontöbbletből, arra való hivatkozással, hogy ő maga is elősegítette a vagyon gyarapodását"

Olyan nincs, hogy neked semmi sem jár a közös vállalkozásból. Még a háztartásban végzett munka is közreműködésnek számít a jog szerint (nem én találtam ki).

Én a helyedben felkeresnék egy ügyvédet, ha már a jogaiddal sem vagy tisztában. Buta aki nem kér jogi szaktanácsot, mindegy hogy férfi vagy nő az illető. Nem muszáj elválni, de a jogaiddal legyél tisztában.

[link]

2022. júl. 18. 11:46
 18/24 anonim ***** válasza:

Ügyvéd.

Vallj és kész.

2022. júl. 18. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Válj *
2022. júl. 18. 12:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

De mi az hogy nem akar válni?

Azt nem ő dönti el! Beadod a válókeresetet és kész. Ha tetszik neki ha nem.

2022. júl. 18. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!