Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ha félredugtok valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha félredugtok valaki mással, akkor utána nyugodt lelkiismerettel képesek vagytok lefeküdni este a párotokkal?

Figyelt kérdés

2022. júl. 3. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de van aki igen. Férfiban is, nőben is. Most ettől a választól előrébb lettél valamiben?
2022. júl. 3. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne pofám félre menni. Inkább éljek egyedül boldogan es dugjak akivel akarok, mintsem házasságban, boldogtalanul, es ugy basszak at valakit 🤷‍♀️ inkább szakitok ha nem megy.
2022. júl. 11. 00:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van 12-es! Így korrekt! 👏
2022. júl. 11. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

12 vagyok.

Így lenne korrekt. De sajnos sokan nem akarják a kényelmet feladni..

Meg újra párt keresni..

En amikor férjhez mentem, előtte elmondtam a páromnak. Bármi ohaj, sóhaj van szóljon.

Ha valamit kiakar próbálni szóljon, ha mással akarna akkor pedig oke, menjen nyitva az ajtó, de beis zarom utánna. Es ez az en irányomban is ugyanígy működik 🤷‍♀️

2022. júl. 11. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorin ilyeneket is lehet olvasni? Hát itt mindenki ajnározza egymást, milyen fasza, büszke hogy keresztbe-hosszába csalják egymást. A gyomrom kifordul, lassan már ki is lyukad az olvasásától. Ez lenne a normális amit képviselsz, de ezt a szintet meg kéne ütni, ott meg azért még nem tartunk. Most az a divat, felrakjuk az üveg szart a polcra és ráírjuk hogy lekvár! Hát ez krvára nem így működik, de sokan fel se fogják!
2022. júl. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!