Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vk1995 kérdése:
Együtt élek férjemmel már 3 éve , van egy 2 éves kis fiúnk és elküldött engem dolgozni . Most azt akarja ,hogy mindenek a felét fizessem + a kaját vegyem otthonra egyedül+ minden házi munkát egyedül végezzek. Ez így normális ?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le nekem ,hogy hogyan lenne ferr . Azért mondja ,hogy egyedül álljam a kaja pénzt mert ő keveset van otthon heti 5 napot dolgozik minden nap 10 órát és neki sokkal több pénze van azért nem akar közös kasszát .2022. júl. 2. 13:07
11/16 anonim válasza:
Minden normális nő visszamegy kèt év után dolgozni, mert utána kevés pènzt kapnak. A fèrjed egy szarrágó, de te választottad.
12/16 anonim válasza:
El kell válni. A kiadásod ugyanennyi, a házimunka lecsökken, az eddig félretett pénz fele a tiéd, és kapod a gyerektartást, plusz lesz havonta két teljes szabad hétvégéd. A hülyének is jobban megéri, mint így maradni a házasságban.
13/16 anonim válasza:
Kérdező nem írta, mióta vannak együtt. Három éve laknak együtt, ennyit tudunk. Sajna mindegy mit írunk, ő azt hiszi hogy ez rendben van így, szóval továbbra is ezt fogja elvárni. Becsúszott a gyerek és csak emiatt maradtatok együtt? Mert akkor megértem a “lelkesedését”.
14/16 anonim válasza:
Hat akkor meg pláne…három hónap után lett terhes ? Egyre jobb :D
15/16 anonim válasza:
Szerintem amikor elé teszed este a vacsorát mond neki :"4500ft lesz drágám, szívesen". Egy bejárónő meg 300 at kap egy pesti gazdag családnál. Te se akarj közös kasszát, de ne is tartsd el őt. Meg ha külön kassza van akkor szálljon be a gyereke költségeibe. A takarítás napi 2-3 óra, megfőzöl az is munka és idő mit képzel ez a paraszt ??? Hívd szarevőnek ezentúl és hagyd el. Hidd el létezik pasi aki a tenyerén hordozza a nőt, vagy emberszámba veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!