Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a barátnőmnek az igazat, hogy ezért nem akarom, hogy hozzám költözzön, vagy mit kamuzzak?
Feltalálták már a légfrissítőt.
Egyébként meg vizsgáltasd ki magad. Lehet glutén, laktóz intolerancia, chron betegség, colitis ulcerosa, stb. áll a háttérben.
Mond el neki,hogy nagyon szégyenled, de rettenet gyors sz anyagcseréd és ezért nem merted mondani hogy költözzön. Mindennél jobban szeretnéd.
Nálunk barátnőm volt így. Napi 3x jár wcre és utána rettenet szag volt. Hónapokig fűztem,hogy költözzön hozzám, végül bevallotta.
Bementünk az első villamos boltba vettünk 15ezerért egy ventillátort ami a strangban lévő szellőzőbe tolts be a szagot. Miután lekapcsolod a villanyt még 20percig megy. Ráadásul autómata lamellás, tehát visszafelé semmi sem jön..
Van megoldás, mond el neki, sokkal intimebb lesz a kapcsolat hidd el nekem.
Opciók:
1, ablakos fürdős lakás
2, fent említett szellőztető rendszer (nálunk is van nagyszüleimnél, kicsit zúg, de hatásos)
3, örökké egyedül fogsz élni
Bónusz tipp: szerintem is van valami emésztőrendszeri problémád, gasztroenterológushoz menj el. Nekünk van chron beteg a családban, hasonló problémákkal küzd. Inkább most vizsgáltasd ki magad, minthogy hirtelen perforálódjon egy szakasza a bélrendszernek és jöjjön az életmentő műtét.
A kávét próbáltad? Semlegesíti a szagot, nem kell a legdrágább, elég a legolcsóbb, ami annyira szár, hogy rád rohad.
Viszont jobb elmondani a mosdós dolgot.
A barátnőd eddig még sosem járt nálad? Ha nála normálisabb a szellőzés, akkor költözzetek hozzá.
Amúgy az szerintem sem "gyors anyagcsere", hogy napjában 4-5x iszonyú büdöset kakálsz. Nekem is gyors az anyagcserém, és amellett, hogy napi 1, nagyon max 2 alkalommal megyek nagydolgozni, a szaga az csak akkor lesz émelyítő, ha valami nagyon durva dolgot ettem előzőleg, egyébként meg nem jelentős (nálunk is ablaktalan a fürdő, van szellőző de sose kapcsoljuk be, mégsem árasztja el a lakást a bűz). Az sosem jelent jót, ha az az alap és nem a ritka kivétel, hogy valami iszonyat szaga van. Szerintem is érdemes gasztroenterológushoz menned kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!