Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos, hogy kiakadok ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy kiakadok ezen?

Figyelt kérdés

A párom minden éven ígérgeti, hogy elmegyünk valahova repülővel (én még sosem repültem) és sosem lesz belőle semmi. Nem azért, mert ne engedhetnénk meg, hanem mindig kibúvik az alól, hogy messzebb helyre menjünk.

Covid előtt beszéltük egyik éven Spanyolországot, naná, hogy a Balatonnál kötöttünk ki. Másik éven Szardíniát, Isztria lett belőle autóval.

Most Ciprust nézegetem őszre, amivel először nagyon helyeselt, de most, hogy foglalni kéne azonnal mutogatja nekem a közelebb elérhető helyeket.

“Macerás a repülés”

“A közeli tenger is jó”

“Minek olyan messze menni..blabla”

Nem vagyok telhetetlen, hanem fáj, hogy folyton beígéri, aztán kihátrál. Én szívesen mennék új helyekre is. Ő meg folyton Balcsi, meg termálfürdő, vagy NAGY RITKÁN közeli tengerpartok.

Az fáj, hogy megbeszéljük, tudja mennyire szeretnék repülni, vagy mennyire szeretnék új helyekre menni, teljesen beleélem magam, mert helyesel, majd ki akar hátrálni.

Most Ciprust nézegetem, ő meg Krk szigetet forszírozza.

2022. jún. 18. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Oh szegénykém.. annyira sajnállak:( csak közeli tengerpartokra mentek
2022. jún. 18. 17:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, mert persze, szép az is, hanem folyamatosan ígérgeti, hogy jövőre repülünk valahova...
2022. jún. 18. 18:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nekem, hogy veled szemben egész életében, amíg vele vagy, ezt fogja tenni és nemcsak a repülőutazással, hanem sok egyébbel is. Meddig bírod még?
2022. jún. 18. 18:04
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen, az fáj, hogy etet, aztán nem tartja a szavát. De csak ezzel csinálja.

Amúgy nem szokta. Már 7 éve együtt vagyunk.

2022. jún. 18. 18:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész el a barátaiddal? Nem kötelező együtt utazni, ha ő nem akar.
2022. jún. 18. 18:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy fél a repüléstől, csak szégyelli megmondani?
2022. jún. 18. 18:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Mert nincsenek...
2022. jún. 18. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Istenem...🤦‍♀️
2022. jún. 18. 18:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szülő, tesó, kereszt szülő valami rokon biztos akad aki szívesen elmegy veled repülni. Vagy menj el egyedül. Kár ezen vitázni ő valószínűleg nem akar repülni sehova.
2022. jún. 18. 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

A burszujság átka a magány:DDD

Kérd, hogy a balcsira repülővel mehessetek, így mind a ketten boldogok lesztek;)

2022. jún. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!