Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fog ez a helyzet változni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez a helyzet változni, vagy hagyjam ott?

Figyelt kérdés
Barátnőm állandóan stresszel mindenen, fiatal felnőtt korát kb elcseszte, pszihiátriai kórképek sorozatán ment szerintem keresztül. Munkahelyeit állandóan valtoztatja mert mindíg van valami ami neki nem tetszik és ezen idegeskedik. Házimunka java rám hárul, ami nekem sok munka és edzés mellett. Folyton depizik vagy feszül valamin, eléggé lehúzó energia és kezd elegem lenni belőle. Hajlandó a változásra de sajnos úgy látom az nem megy neki mert már túl kiforrt a személyisége. Nem igazán érzem magam vele boldognak mert rohadt fárasztó, csak az ígérgetés megy aminek a vége úgysem az amit mond. Voltatok már ilyen kapcsolatban, lehet ezen segíteni vagy adjam fel? 11 hónapja vagyok vele. 31f/31n
2022. máj. 4. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még ilyenben. De öcsemnek nagyjából ugyan ilyen a jelenlegi kapcsolata. Amúgy ki is mondtad a lényeget. Nem vagy boldog vele. Innentől kezdve csak az időtöket vesztegeted. Szakíts vele minnél hamarabb.
2022. máj. 4. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Idopazarlas!

Keresd azt aki normalis

2022. máj. 4. 12:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha ezt a lelkielg gyenge nőt itt hagyom, szerintem az neki kb az utolsó szög lessz a koporsójában.
2022. máj. 4. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kit erdekel? Ha nem ismerted volna meg ot?

Akkor is ezt gondolnad?

2022. máj. 4. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szokott ezzel zsarolni ugye? Vagy ezt csak magadtól gondolod így? Egyébkent meg te adtál neki lehetőséget a változásra többször is. Ő nem akart változni, ez van. Inkább hagyod tönkremenni a saját életedet csak, hogy neki jó legyen? Ez így nem járja. Szerinted fordított esetben ő megtenné ezt? Nem. Pont lesz*rná és lelépne mással. Ha nem hajlandó egy minimális változásra sem akkor nem érdemel meg téged. Áll ki magadért és azt nézd, hogy neked mi a jó.
2022. máj. 4. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ugyanezt játszottuk el az exnejemmel. Hét év alatt szült egy gyönyörű kisfiút és most készül a tizenkettedik(!) munkahelyére. Minket elhagyott, mert "szerelmes lett", de "nem tudja magát eltartani" így másik városba költözött. A kicsi most öt.

Kell ez neked? Felnőtt ember, nem felelsz érte és kész. Amit maga nem ismer fel, az úgy marad.

2022. máj. 4. 12:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Ő hogy élt előtte mielőtt megismerkedtetek? Vagy mi történne vele, ha te nem lennél? Nem úgy kellene élnie az életét, hogy 100 %-ban rád támaszkodik.

Te meg majd sajnálatból leéled az életedet egy toxikus kapcsolatban?

Menjen pszichiáterhez, kezeljék, akarjon változtatni magán, mert így csak téged is tönkretesz. Ezért is szokták azt javasolni, hogy aki pszichésen nincs rendben az ne kezdjen el addig egy párkapcsolatot, mert annak a másik látja a kárát.

2022. máj. 4. 12:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Előttem úgy élt, hogy szét volt esve, nem evett, bőgés napi szinten, agyalás ezerrel a marhaságokon, drogfüggőség, ilyenek.
2022. máj. 4. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bátor vagy, hogy ilyen előélettel egyáltalán szóba álltál vele.
2022. máj. 4. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
8# grat, akkor mar ertem miert nem akarod otthagyni
2022. máj. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!