Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kezdte el most zavarni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdte el most zavarni hogy mit hordok?

Figyelt kérdés

Több éve vagyunk együtt, és én mindig is fecskét hordtam alsó gatyának. Mostanában egyre inkább szóvá teszi hogy miért nem feszülős boxert hordok és majd vesz nekem.

Nem tudom most mi ez a probléma a fehérneműmmel hisz 7évig nem zavarta..

2022. ápr. 21. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ember ízlése változik...

De miért nem kérdezed meg?

Amúgy a fecske eléggé lelombozó szerintem:/

2022. ápr. 21. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is fecskézem nincs azzal baj. a golyóimat és a műszert a helyén tartja. Kényelmes.
2022. ápr. 21. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk lett egy pasija, aki mellett rájött, hogy a fecske nem tetszik neki.

De leginkább kérdezd meg tőle személyesen, amit a címben kérdezel.

Ő tudja megmondani.

2022. ápr. 21. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
7 évente megújulhatsz egy kicsit. Neked is jót fog tenni a változás.
2022. ápr. 21. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ember változik, az ízlése is vele.

Bár olyat nem ér számon kérni, meg megreklamálni, ami már megvolt a megismerkedéskor.

2022. ápr. 21. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A fecske nem szexi, ahogyan a nőknél sem a tundra bugyi.
2022. ápr. 21. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Tök vicces, hogy mikor meg a férfi kér valami kis változtatást a nőtől, rögtön jönnek a fröcsögő válaszok, hogy ha nem tetszik úgy ahogy van, fel is út le is út stb :D Tényleg nevetséges. Volt pár hete hogy azt kérte a férfi a barátnőtől hogy borotvalja le a karján a szőrt, na ott szarrá lett oltva a pasi, bár a kérdező ha jól emlékszem a nő volt.
2022. ápr. 21. 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Sztem nincs ezzel baj, az alsógatya előnyösebb meg kell a változatosság.

Nekem a barátnőm tangát vett, azon kicsit fennakadtam, egyszer-kétszer felvettem már a kedvéért (megvan a testfelépítésem hozzá szerencsére) de megmondtam h ebből nem csinálunk rendszert...

2022. ápr. 21. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!