Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell mindennap a férjemn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindennap a férjemnek gamernie?

Figyelt kérdés
Napról napra megy ez, hogy a férjem hazajön a munkából, beül a számítógép elő, füles fel, indul a Word of Tank. 17.30-23.00. Hétvégén 11.00-23.00. Soha nem jön le velem és 2 éves gyermekünkkel sétálni, játszótérre sehova. Szólok hozzá nem hallja a füles miatt. Amikor nem volt munkája egész nap ez ment. Ha majd iskolás lesz a gyerekünk, tanulni sem fog vele, csak gép, a gép lesz a fontos. Ha szólok neki, neki áll feljebb. Szerte ez mindennap jár neki.
2022. ápr. 11. 14:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10 év együttélés után, az sincs olyan sűrven mint régebben.
2022. ápr. 11. 14:39
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Sztem részéről ez már annyi. Nem érdekli, h veletek legyen, nem teper. Amugy ilyen szoktak általaban másik csaj után nézni, de itt a férfi inkább csak játszik. Talán ez a jobb, mert nem élő csajtól kell visszaszerezni a férfit, hanem csak a játéktól.
2022. ápr. 11. 14:48
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
beszélj vele .. Tudom most ő keresi a pénzt, de ne neki ugorj ha nem legyél kedvesebb , mivel az online gamerek idegbetegek amit megértek mert sokan komolyan veszik mint a rendes sportot és ezért sokan nem is viselik el ha veszítenek, akkor torok szakadtából megy a káromkodás, én is voltam ilyen. Elválni a virtuális világtól komoly akarat erőt vesz igénybe, ehhez neked a maximális lelki támaszt kell nyújtsad. Nem szemétségből de szerinted miért vonult teljesen ebbe a világba? Segítek ,. Szerintem elhanyagoltad, ha szexet akart te elkülted játszani inkább hogy ne kelljen és az évek alatt ez lett a kis élete , ezt nem csak magának neked is jó részben köszönheti. Az , hogy veszekedsz vele csak elmélyíti őt jobban.
2022. ápr. 11. 14:54
 14/26 anonim ***** válasza:
7%

Bizonyára nem vagytok jó társaság, ha azt választja helyettetek. Te magad meg nem vagy jó emberismerő, ha őt választottad. Egyik kutya, másik eb.

Válás, gyereket intézetbe, új életet kezdeni!

2022. ápr. 11. 15:07
 15/26 anonim ***** válasza:
35%

Szívesebben játszik, minthogy veletek legyen. Valószínűleg nem ez az egyetlen probléma a kapcsolatban, hanem ez már egy következmény.

"Nem volt ilyen."

Nehéz elhinni, hiszen valakinek a személyisége nem változik egyik pillanatról a másikra. Hány év után vállaltatok gyereket, hány évet éltetek együtt előtte?

2022. ápr. 11. 15:10
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
Az én párom is játék függő, az a mindene. Ha nem tud játszani minden baja van. Nem tud még az ágyba se teljesíteni ha neki nem volt ideje játszani vagy esetleg ágyba bújás után nem lesz ideje játszani... Úgy értem hogy még fel se áll neki ha oda kerül a sor mert idegesíti hogy nem tud játszani... 2 éve vagyunk együtt, 1 éve lakunk együtt.
2022. ápr. 11. 15:35
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

Menekülés, lehet gyötri valami, ott ki tudja engedni a fáradt gőzt, sok oka lehet. Próbálj meg vele beszélni erről. Párommal mi is játszunk, de megvan a helye és az ideje és SOHA nem fontosabb a valódi élményeknél.

A neki "jár" amúgy egy nagyon érdekes kifogás. Nekem apám játszott rengeteget, ugyanez a kategória, hogy szabadnap látástól-vakulásig, ha szóltál valami miatt, akkor leüvöltött, hogy most ez fontos meccs, stb. Gyerekként nekem ez nagyon rosszul esett, lehet ebből az irányból is megközelíteni, hogy a gyereknek is "jár" egy olyan apa, aki néha foglalkozik vele, mert sajnos a gyerekek nem felejtenek és lehet később már nem fog tudni igazi kapcsolatot kialakítani vele.

Sok sikert Kérdező :)

2022. ápr. 11. 15:49
 18/26 anonim ***** válasza:
19%
burkolt world of tank reklám
2022. ápr. 11. 15:59
 19/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem kellet volna ráerőltetni a gyereket. Helyette felnőtt módjára neked eldönteni hogy ő alkalmatlan apának. És nem megcsinálni neki, mer majd megváltozik.

Őrülj hogy dolgozik egyáltalán!

2022. ápr. 11. 16:09
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván menekül, valószínűleg a családi élet elől. Sok pasi megfutamodik, ha gyereke lesz, mégha előtte azt is hitte, hogy akarja.
2022. ápr. 11. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!