Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vonzódik egymáshoz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódik egymáshoz a nárcisztikus és a borderline?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 01:18
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%
Mert mindketten labilitásban élnek. Egészséges párkapcsolat az egyensúlyra törekszik, nekik ilyen nincs.
2022. febr. 27. 01:27
 2/43 A kérdező kommentje:
És ez akkor azt jelenti, hogy kijonnek egymással meg jó is ez a kapcsolat nekik?
2022. febr. 27. 01:34
 3/43 anonim ***** válasza:
14%
Mivel engem is olyanok környékeznek akikkel nem illek össze, felmerült bennem, hogy vonzzuk egymást? De mi van, ha ez tök véletlen?
2022. febr. 27. 01:34
 4/43 anonim ***** válasza:
17%

Vele még kávét is ittam pedig nem kávézok :)

Leragadtam a múltba..miért nem lépett akkor?!amig nem volt jégkrém miért nem segitett?!és a hàzasság nekem nemcsak papir..13-14vet lehuztam vki mellett pedig összeàlltunk mint két kicsi lego ..és mikor jött béla akkor jöttem rá hogy mindig is zsarolva voltam manipulàlva..

De belegondolok béla is ezt csinàlta most velem..

2022. febr. 27. 01:44
 5/43 anonim ***** válasza:
12%
Szeretem a kilátókat..célod elvinni és kilökni? Ha màr a fékem meghagytad :D
2022. febr. 27. 01:46
 6/43 anonim ***** válasza:
97%
2-es Dehogy jönnek ki egymással, és borderline-nak biztos nem jó, sőt rontja az állapotát, csak sokkal nehezebben mászik ki belőle, mint más.
2022. febr. 27. 01:46
 7/43 anonim ***** válasza:
8%

Az ókori görögök úgy hitték az embereknek régen négy karjuk négy lábuk és egy fejük volt két arccal.Boldogok voltunk és teljesek olyannyira hogy az Istenek attól tartván hogy teljességünkben nem lesz igényünk őket imádni kettéhasítottak. Így a félbevágott énünk kínok között bolyongott a Földön.

És örökké vágyakozott..vágyakozott..vágyakozott a lelke másik fele után.

Azt mondják amikor az egyik fél megtalálja a másikat szavak nélkül is megértik egymàst.Egészet alkotnak és egyikük számára sincs nagyobb élvezet ennél..

(Ha tudnád -filmrészlet)

2022. febr. 27. 06:51
 8/43 anonim ***** válasza:
90%
Illeszkedik a patológiájuk, de nem ők jönnek ki egymással, hanem a démonjaik.
2022. febr. 27. 07:43
 9/43 Noren1989 ***** válasza:
91%
Mindkettejük favorite person-ja lehet a nárcisztikus fél :D
2022. febr. 27. 07:43
 10/43 anonim ***** válasza:
0%
én a kedves nyugodt nőket szeretem, a veszekedésben drámázásban nincs jó ,az az unatkozó ember butasága.
2022. febr. 27. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!