Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódik egymáshoz a nárcisztikus és a borderline?
Vele még kávét is ittam pedig nem kávézok :)
Leragadtam a múltba..miért nem lépett akkor?!amig nem volt jégkrém miért nem segitett?!és a hàzasság nekem nemcsak papir..13-14vet lehuztam vki mellett pedig összeàlltunk mint két kicsi lego ..és mikor jött béla akkor jöttem rá hogy mindig is zsarolva voltam manipulàlva..
De belegondolok béla is ezt csinàlta most velem..
Az ókori görögök úgy hitték az embereknek régen négy karjuk négy lábuk és egy fejük volt két arccal.Boldogok voltunk és teljesek olyannyira hogy az Istenek attól tartván hogy teljességünkben nem lesz igényünk őket imádni kettéhasítottak. Így a félbevágott énünk kínok között bolyongott a Földön.
És örökké vágyakozott..vágyakozott..vágyakozott a lelke másik fele után.
Azt mondják amikor az egyik fél megtalálja a másikat szavak nélkül is megértik egymàst.Egészet alkotnak és egyikük számára sincs nagyobb élvezet ennél..
(Ha tudnád -filmrészlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!