Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az együtt élessel jobb lett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az együtt élessel jobb lett a kapcsolat így, hogy több időt töltöttetek együtt?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon jó a kapcsolatom, viszont már egyre nehezebben bírjuk azokat a kellemetlenségeket, amik azért vannak, mert nem élünk együtt. Pl az ingázás. Vagy ha hétköznap a barátom nálam alszik, akkor neki korán fel kell kelnie, mert én dolgozom HO-ban és 8kor el kell kezdenem a munkát, ő még egyetemre jár és neki nem kell mindennap ilyenkor kelnie. Fárasztó azért heti többször kb 3/4 órát utazni a másikhoz bkk val. Plusz esténként ha nem együtt alszunk, mindkettőnkre rájön az, hogy nagyon a másikkal akarunk lenni.

3 hónap és összeköltözünk, nem olyan sok már szerencsére :)

Nektek javult a kapcsolatotok, sok minőségi időt töltöttek együtt?

2022. febr. 22. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont ebben a cipőben vagyunk, csak még 4 hónapunk van az összeköltözésig. De már alig várom, én is utálom az ingázást, minden reggel mellette akarok felébredni, utálom mikor haza kell mennem stb. Biztos vagyok benne, hogy minden sokkal jobb lesz.
2022. febr. 22. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Nem töltöttünk több időt, mert akkor költöztünk össze, mikor megszületett a lányunk, előtte egy helyen dolgoztunk, azután 10 óra kiesett a közös napunkból
2022. febr. 22. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jónak jó volt addig is, inkább sokkal egyszerűbb lett az élet onnantól. Ami szintén jó
2022. febr. 22. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért nem megy közvetlenül mindig vissza hozzád barátod munka után?
2022. febr. 22. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én imádtam. Eleinte nagyon jó volt, később már kicsit belekényelmesedik az ember, hogy ráérünk majd ez meg az után együtt lenni csak intézzük el előbb a dolgokat aztán ebből tud olyan lenni hogy végül így sem sok idő marad magunkra.
2022. febr. 22. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem. Alig bírtam elviselni.😅

Bár itt több ok is felmerült…

2022. febr. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!