Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet, hogy a barátom fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a barátom fél összeköltözni velem?

Figyelt kérdés
Ő 28 éves, én pedig 24. Most leszünk 2 éve együtt. Sokszor szóbakerült már nálunk az összeköltözés, de mivel én még mesterképzésen tanultam, így nem lett volna túl logikus, most viszont már én is dolgozom néhány hónapja. Túl kevés időt tudunk együtt tölteni, általában csak a hétvégéket, de azt sem mindig, így van, hogy két hétig nem is találkozunk. Ha szóba hozom, hogy albérletbe fogok költözni, akkor zavarja, hogy miért nem vele szeretnék, ha viszont azt mondom, hogy költözzön velem, akkor azt mondja, hogy nincsen rá pénzünk (ő nettó 380-at keres, én meg 350-et, szerintem ebből már azért lehet gazdálkodni). Nagyon stresszes a munkája miatt, én viszont a kevés idő miatt vagyok stresszes, egyre többet sírok emiatt. Legutóbb már azt mondta, hogy költözzek egyedül, és akkor sokkal többet tudunk találkozni nálam, és majd beköltözik ő is hozzám, ha sikerült egy kevésbé stresszes munkát találnia. Közben viszont teljesen egyértelmű, hogy szeret engem, és közösen tervez velem. Régebben már lakott együtt a volt barátnőjével, vele nagyon rosszul alakultak a dolgok, gondoltam rá, hogy esetleg a rossz tapasztalat miatt ilyen. Ti mit gondoltok erről?

2022. febr. 19. 12:10
 1/8 NTBS ***** válasza:
94%
Azért 730 ezer forintból vígan el tudtuk együtt költözni. Valószínűleg a rossz tapasztalat miatt halogatja.
2022. febr. 19. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom.. van aki egyedül él albérletben nettó 140-bol.. ez így kifogás. Ha ő nem akar, én egyedül költöznék el, mert ez a két hetente tali ilyen körülmények között a továbbiakban elég bohócműsor
2022. febr. 19. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 28 éves férfi létére ennyi keresettel, és 2 éves kapcsolatban nincs mire várni.

Az ember ennél sokkal hamarabb érzi hogy össze akar költözni mihamarabb másikkal. Persze azt azért támogatja hogy te vegyél ki egy albit, ő meg majd odajárkál... aha.

Hát nekem komolytalannak tűnik ez a pasi :(

2022. febr. 19. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem szeret téged eléggé. Te pedig naiv vagy és beveszed a dumát. Egy igazi férfi nem fél, pláne a kedveséhez költözni. Valószínű más is van a képben, nem akar veled elköteleződni. Én nem engedném, hogy tovább rabolja az időmet. Döntés elé állítanám.
2022. febr. 19. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Közben viszont teljesen egyértelmű, hogy szeret engem, és közösen tervez velem."

Mi az, ami miatt úgy gondolod, hogy közösen tervez veled hosszabb távon?

2022. febr. 19. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Ehhez kár volt lediplomáznod! 2 hétig nem is találkoztok... Ez minden csak nem kapcsolat!

Ha összeköltöztök akkor már virítani is kéne valamit, így meg elég ha nagy ritkán a kedvedre tesz. Na meg tud másokat kefélni melletted! Hahaha mekkora naiv vagy... És már 2 éve félrekúr...

2022. febr. 19. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:

" azt mondta, hogy költözzek egyedül, és akkor sokkal többet tudunk találkozni nálam, és majd beköltözik ő is hozzám, ha sikerült egy kevésbé stresszes munkát találnia. Közben viszont teljesen egyértelmű, hogy szeret engem, és közösen tervez velem."

Te hiszel a mesékben?

Majd, ha - minden feltételes - nem akar semmit, nem ígér semmit, nem tesz semmit.

2022. febr. 19. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 200 ezret keresek és így lakom egy albérletben, lakótárssal és így fogok pár hónap múlva lakni a barátommal. Hülyeségeket beszél a srác, ne sírj miatta, inkább keress olyat, aki tényleg szeret és veled tervez :)
2022. febr. 22. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!