Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a barátom fél összeköltözni velem?
Szerintem 28 éves férfi létére ennyi keresettel, és 2 éves kapcsolatban nincs mire várni.
Az ember ennél sokkal hamarabb érzi hogy össze akar költözni mihamarabb másikkal. Persze azt azért támogatja hogy te vegyél ki egy albit, ő meg majd odajárkál... aha.
Hát nekem komolytalannak tűnik ez a pasi :(
"Közben viszont teljesen egyértelmű, hogy szeret engem, és közösen tervez velem."
Mi az, ami miatt úgy gondolod, hogy közösen tervez veled hosszabb távon?
Ehhez kár volt lediplomáznod! 2 hétig nem is találkoztok... Ez minden csak nem kapcsolat!
Ha összeköltöztök akkor már virítani is kéne valamit, így meg elég ha nagy ritkán a kedvedre tesz. Na meg tud másokat kefélni melletted! Hahaha mekkora naiv vagy... És már 2 éve félrekúr...
" azt mondta, hogy költözzek egyedül, és akkor sokkal többet tudunk találkozni nálam, és majd beköltözik ő is hozzám, ha sikerült egy kevésbé stresszes munkát találnia. Közben viszont teljesen egyértelmű, hogy szeret engem, és közösen tervez velem."
Te hiszel a mesékben?
Majd, ha - minden feltételes - nem akar semmit, nem ígér semmit, nem tesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!