Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi erről a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tehát már 4 hónapja vagyunk együtt a párommal, kb 7napból 4-5 ot ottalszok. Teljes az összhang mindenben. Már felmerült az összeköltözés és a gyerek téma is. Persze itt is mindketten akarjuk ezeket.

Kérdésem az,hogy ez korai még? Illetve mik a tapasztalatok,van akik hasonlóan döntöttek és boldog kapcsolatban vannak mint család,ezután a döntés után?

2022. febr. 11. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Mi 2 hét után költöztünk össze, közel 10 évig voltunk együtt. Szétmentünk, most az exem egy tehetős, multicég tulajdonossal él együtt.
2022. febr. 11. 08:16
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Összeköltözni lehet, sőt szerintem kell is, hogy megismerd igazán a másikat. És ha 1 hónap után is történik, és nem jön össze, akkor szétköltöztök max. De egy gyereket nem lehet visszacsinálni, plusz ő egy érző emberi lény lesz, nem csak a saját sorsodat befolyásolod vele, hanem egy ártatlan életét, aki nem maga kérte, hogy világra jöjjön, ergó teljes mértékben a szülők felelőssége. Szóval a gyerek témát akkor ha magadban és párodban is teljesen biztos vagy, és stabil hátteret (elsősorban érzelmit, de anyagi minimumot is) tudtok garantálni a gyereknek.

Szóval én összeköltözés után 1,5-2 év elteltével vállalnék csak gyereket, szerintem ennyi idő minimum kell. Plusz élvezd ki az időt a pároddal kettesben kicsit, ha megteheted.

2022. febr. 11. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Az összeköltözés tök oké, de gyerek nagyon nem kéne azonnal. A gyerek egy másik élet, akiért felelősséggel tartoztok, nemcsak a vágyaitok megtestesítője. Felelősségteljesen, stabil kapcsolatba érdemes vállalni. Nyilván az sem garancia arra, hogy nem váltok el, de adjátok meg az esélyt arra annak a szerencsétlen gyereknek, hogy ne mozaikcsaládban nőjön fel, és ismerjétek meg egymást kicsit jobban. 2-3 év múlva is tökéletes lesz vállalni.
2022. febr. 11. 08:29
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

4 hónap rövid idő az elköteleződéshez. Persze vannak jó példák a gyors elköteleződésre, amit utána évtizedeken át tartó kiegyensúlyozott házasság követett, de azért ez nagy lutri.

Költözzetek össze, lakjatok legalább egy évig együtt és persze a közös jövőt lehet tervezgetni közben. Ha egy év után is úgy tűnik, jól szót értetek egymással, akkor lehetne elköteleződni.

2022. febr. 11. 08:34
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Az összeköltözés simán, szerintem az minél előbb annál jobb. Ha nem működik, max szétköltöztök.

A gyerekkel én még várnék a helyetekben.

2022. febr. 11. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Az összeköltözés oké, de ennyi idő után még ne vallaljatok gyereket
2022. febr. 11. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Az összeköltözés oké, a gyerek majd pár év együttélés után.
2022. febr. 11. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
29%

Gyerek mindegy mikor jön, évek múlva válik el hogy megy e együtt többesben vagy sem.

Gyereknek is különböző korszakai vannak, ahogy párkapcsolatnak is.

Hozzáállás, kommunikáció, és egység képviselésén áll vagy bukik a dolog.

2022. febr. 11. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Mi is így éreztünk nagyon korán a kapcsolatban, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Nálunk véletlenül csúszott be a baba, hat hónap után, de nagyon szerettük egymást, már akkor is és mind a ketten szerettük volna a babát is, úgyhogy megtartottuk. Mi nem éltünk együtt előtte. Igazából minden nagyon jól alakult, voltak nehezebb időszakok is persze. Volt olyan is amikor úgy éreztem, ha nem lenne a baba, ezt nem bírnám elviselni (anyagiak az elején nem rendeződtek túl jól, a férjem külföldi, nem kapott állást, frusztráltak voltunk). Meg olyan is volt, hogy úgy éreztem bárcsak tovább tartott volna az a randizgatós, utazgatós rész, amikor felgyűlik az a sok szép emlék, amit mi mostanában pótolunk be. De nekünk a gyerek volt a legnagyobb motiváció, miatta értünk el mind a ketten sokkal többet, mint gondoltuk volna magunkról, mert neki akartunk megadni mindent. A szerelmünk nem sínylette meg, talán inkább jobban össze is kovácsolódtunk, de még csak a négyedik évet járjuk a kapcsolatban, remélem így lesz mindig is.

Saját részemről nem csinálnék vissza semmit, ettől függetlenül nem javasolnám senkinek, hogy csinálja utánunk.

2022. febr. 11. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak ha szerelem van, akkor legyen összeköltözés és gyerek.
2022. febr. 13. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!