Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem szeret eléggé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok.Van egy hàzam,50 km-re attól a várostól ahol barátnőm lakik.(19 éves)

Lassan 2 éve vagyunk együtt és ő másfél év múlva elvêgzi a sulit,és szòba jött többször is már,hogy szeretném ha hozzám költözne.

2022. febr. 7. 08:08
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Itt folytatom,mert valami nem működött a kurzorral.Tehât többször is feljön a téma és van olyan,amikor azt mondja,hogy majd ha ide költözök, akkor itt meg ott ilyen bútort szeretnék stb...máskor meg azt mondja adjam el a házat,vegyek egyet ott,ahol ő lakik mert neki messze van az anyukàjàtòl az az 50 km...meg hogy ő kozmetikai szalont szeretne és mivel ő egy 50 ezres városban lakik ott biztos jobb nyitni egyet mint a 10 ezer fős kisvarosban
2022. febr. 7. 08:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg az anyukàjàval egy szobában èl és kettesben is alig töltünk időt,alig akar eljönni hozzám,èn szoktam 90 százalékban menni
2022. febr. 7. 08:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Èn úgy érzem,hogy nem akarja eléggé ezt a dolgot.Meddig êrdemes várnom râ?
2022. febr. 7. 08:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miből szeretne kozmetikai szalont 19 évesen, te finanszíroznád azt is?

Kicsit kevés az infó, nem nagyon lehet eldönteni, hogy még éretlen vagy esetleg kihasznál.

2022. febr. 7. 08:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Igazából rengeteg dolgot szoktam neki venni,én nagyon szeretem őt.Viszont elég éretlen nagyon sokszor,nem nagyon volt sosem nyitott a világra,ahogy én èszrevettem mindig is burokban èlt.Fent egy panelban,TV,Internet és Igazából nagyon keveset tud a világról,èn ilyen idősen sokkal komolyabban gondolkodtam,20 évesen albérletben èltem.Neki most kell elmagyarazni azt is,mi az az esszé,és májusban érettségizik. Szerintem èretlen,vagyis remélem, hogy csak ez van a dologban...ezzel mèg megtudok birkózni
2022. febr. 7. 08:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként mondtam neki,hogy 10-15 èvig ne gondolkozzon szalonon mèg.Illetve azt sérelmezte,hogy az én városomban nincs annyi bolt,nincs akkor èlet.(Pedig ki se megy az utcára otthon sem)
2022. febr. 7. 08:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom a szavaidból kivéve, hogy nagyon gyerek még. Főleg, hogy az az elsődleges szempont nála, hogy az anyukájához közel legyen. Egészen biztosan nem érett még egy olyan felnőtt kapcsolatra, amit te szeretnél. Bár én nő vagyok, de pont ezért kerestem mindig idősebbek társaságát, mert rettentően tud zavarni, ha valaki éretlen. Te nem az apja vagy, hogy megtanítsd a felnőtt létre, hanem a párja. Ráadásul borzasztó fiatal, még ha együtt is fogtok élni pár évet, szinte biztosra vehető, hogy majd megérik benne a gondolat, hogy több kapcsolata legyen és ne ragadjon le nálad. Persze ez nem törvényszerű, de azért lássuk be, nem az az általános, hogy valaki 19 éves korától egyetlen emberrel éli le az életét.
2022. febr. 7. 08:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekem előtte egy 10 éves kapcsolatom volt és együtt is èltünk,csak nem igazán voltak rendben a dolgok ezért èn vetettem véget annak.
2022. febr. 7. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, jó korán kezdted, a leírtak alapján 14 éves korodtól 24 éves korodig tartott az első kapcsolat?
2022. febr. 7. 08:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Bizony
2022. febr. 7. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!