Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttmaradnátok egy ilyen lánnyal vagy inkább szakítanátok?
,,Nagyon szép, okos, jó az ágyban, viszont mindenbe beleköt, mindenben neki van igaza, és sokszor lábtörlőként használ, ha olyan kedve van. Ha pedig kiállsz magadért közli, hogy akkor keres másik pasit"
Én ezt kicsit másképp érzem... Az volt az első érzésem, hogy a béka feneke alatt van az önbecsülésed, és elég büszke vagy arra hogy hozzád képest egy ilyen nőt fogtál ki akit leírtál, hogy szép és okos, csak nem kedves, és azért nem utolsó a sorban, hogy jól le tud rendezni esténként és ilyenkor biztos még királyabbnak érzed magad.
Ha mindig is ez a mindenbe belekötő fajta volt akkor alá írom hogy igazad van és ne hagyd magad, ha viszont egy ideje ilyen, akkor vagy az az oka hogy unja az örökös kérlelést, hogy mozdulj már meg, és már nem tudja normálisan kifejezni magát, mert azáltal hogy kiabál veled és így segítesz neki, ezzel tudja elérni hogy tegyél valamit, tehát ha folyamatosan csak így vagy hajlandó segíteni, akkor a veszekedéshez kapcsolja a kérést és már csak így kommunikál...vagy nem boldog. Ez meg hogy keres másik pasit ez nem normális... Vannak olyan nők akik ezzel vagy más dologgal fenyegetőznek hogy elérjék a kívánt célt, de abszolút nem normális sehogy ez a dolog.
Szerintem mindenképp beszéljetek sokat és jó mélyen. Dolgozz az önbizalmadon. Drukkolok nektek! 🙂
Pont ilyenben vagyok. Csak nincs paprikás krumpli és mosogatás részemről😀
Aláz és még mosogassak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!