Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttmaradnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttmaradnátok egy ilyen lánnyal vagy inkább szakítanátok?

Figyelt kérdés
Nagyon szép, okos, jó az ágyban, viszont mindenbe beleköt, mindenben neki van igaza, és sokszor lábtörlőként használ, ha olyan kedve van. Ha pedig kiállsz magadért közli, hogy akkor keres másik pasit.
2022. jan. 17. 12:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%
Ne szólj semmit kérdező. Én ennél sokkal rosszabbakat hallok, amit a fiatal lányok megtesznek. - Add meg a jelszavadat. - Ellenőrzés napi kétszer. - Minden nő nemurol be kell szamolnod pl. osztalytars volt. -Nem keszonhetsz és beszelhetsz nőnemű emberekkel. -Természetesen a barátaiddal nem talalkozhatsz. - Mindig tudnia kell hol vagy, mit csinálsz. - Az alap, hogy ha otthon mond valamit azonnal megteszed. Pl. Mosogass el! Porszivozz össze! Te: természetesen drágám. -A kassza közös kell hogy legyen. Evidens, hogy O adja neked oda azt az összeget amit elkolthetsz. - Vezetes: jobb esetben tud és szeret. Ha nem akkor soforkent folyamatosan a rendelkezésére kell hogy állj. Én csak azt nem értem középkorú nőként, hogy ti fiatal fiúk miért turitek el mindezt?
2022. jan. 18. 00:33
 22/31 anonim ***** válasza:
41%
#21 Szivem, ha egy pali nem hódol be nekem, akkor nem tartom meg:D
2022. jan. 20. 08:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
#22 A kérdésből is látszik, hogy mindig lesz olyan, aki behódol. Egészségetekre!
2022. jan. 20. 09:54
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egy ilyen nővel a házasság kb. egy átnevelőtáborral ér fel.
2022. jan. 20. 12:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Vissza költözhet tőlem az annyához, és csinálja vele.
2022. febr. 19. 15:16
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

,,Nagyon szép, okos, jó az ágyban, viszont mindenbe beleköt, mindenben neki van igaza, és sokszor lábtörlőként használ, ha olyan kedve van. Ha pedig kiállsz magadért közli, hogy akkor keres másik pasit"

Én ezt kicsit másképp érzem... Az volt az első érzésem, hogy a béka feneke alatt van az önbecsülésed, és elég büszke vagy arra hogy hozzád képest egy ilyen nőt fogtál ki akit leírtál, hogy szép és okos, csak nem kedves, és azért nem utolsó a sorban, hogy jól le tud rendezni esténként és ilyenkor biztos még királyabbnak érzed magad.

Ha mindig is ez a mindenbe belekötő fajta volt akkor alá írom hogy igazad van és ne hagyd magad, ha viszont egy ideje ilyen, akkor vagy az az oka hogy unja az örökös kérlelést, hogy mozdulj már meg, és már nem tudja normálisan kifejezni magát, mert azáltal hogy kiabál veled és így segítesz neki, ezzel tudja elérni hogy tegyél valamit, tehát ha folyamatosan csak így vagy hajlandó segíteni, akkor a veszekedéshez kapcsolja a kérést és már csak így kommunikál...vagy nem boldog. Ez meg hogy keres másik pasit ez nem normális... Vannak olyan nők akik ezzel vagy más dologgal fenyegetőznek hogy elérjék a kívánt célt, de abszolút nem normális sehogy ez a dolog.

Szerintem mindenképp beszéljetek sokat és jó mélyen. Dolgozz az önbizalmadon. Drukkolok nektek! 🙂

2022. febr. 19. 21:34
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok a vak komondor híve, de egy-két napra kellene egy nektek.
2022. márc. 18. 17:38
 28/31 anonim ***** válasza:

Pont ilyenben vagyok. Csak nincs paprikás krumpli és mosogatás részemről😀

Aláz és még mosogassak is?

2022. márc. 18. 18:54
 29/31 anonim ***** válasza:
49%
Lefordítva felsz hogy egy ilyen dugnivaló p.ncit nem talalsz még egyszer, cserébe ő egy h.lye p.csa..hát te tudod megéri- e.
2022. márc. 18. 22:08
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha feláll a farok, leáll az ész. Ezért van mindig igaza, te meg hülye. Végülis igaza van: hülye vagy, hogy még mindig vele vagy.
2022. márc. 18. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!