Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó megoldás?
36 vagyok, kb 1,5 éve együtt élek egy 31 éves nővel. Eredetileg csak szexnek indult a kapcsolatunk, de mivel rossz körülmények közt élt akkoriban, mondtam neki, hogy inkább költözzön hozzám. Nem vagyok belé szerelmes, ő viszont belém igen. Már nem vágyom rá, hogy együtt legyünk, szexelni sem szexelünk túl sűrűn, bár ő szeretne akár minden nap többször is.
Mondjuk én is szeretnék legalább 2 naponta, csak már vele nem.
Nincs szívem szakítani vele, mert tudom, hogy nem tudna hová menni, a fizetéséből pedig nem tudna havonta egy albérletet kifizetni, nemhogy még enni, vagy a kauciót beköltözéskor.
Tanácstalan vagyok, nem tudom mi legyen.
Vagyis te sem állsz jól anyagilag?
Hát nem irigylem szegény lányt. Cseberből vederbe esett 😞
Én akkor is azt mondom, ha már te hoztad ilyen szituba, akkor segítened is kell megoldani.
Ennek mi köze a sugardaddységhez?
Te nem vagy az, ha nem dugod.
Én azt Mondom, ha más nem, akkor anyagi segítséget nyújtva, de szakits. Tudod miért? Mert lehet hogy szenvedni fog a szakítástól, de tudod mitől fog jobban tönkre menni? Ha ő folyton közeledik feléd, te meg folyton elutasítod. Olyan mélyre ássa az ilyen helyzet az önbecsülést, hogy talán sose keveredik ki belőle.
Legközelebb okosabb legyél, szívjóságból senkivel se költözz össze
Akkor valahogy próbáld meg kívülről tekinteni a helyzetet. Ha te lennél ilyen szituációban, mit gondolsz, milyen verziót tartanál korrektnek?
Azt hogy szánalomból megengedik hogy továbbra is ott lakj, de kerülgetnek mint egy leprást.
Vagy ami szintén kellemetlen, de némi anyagi segítséggel elköltöznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!