Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok szoktatok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szoktatok a pasitok előtt fingani?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 01:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem.
2021. nov. 18. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem csinalunk fingoversenyt meg hasonlokat, de igen, ha kell. Nem noi magazinokbol tanulom a parkapcsolatok mukodeset, szoval nem csinalok tabut semmibol, megis mukodik minden.
2021. nov. 18. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Ő kezdte... :D De még jó, inkább kieresztem mint hogy rosszul legyek, de azért a barátom így is messze túltesz rajtam. :D
2021. nov. 18. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Miért, szenvedjek? Nyilván nem az orra alá tolom, de nem is fogok feszengeni a fájdalmaktól, amiért nem jön ki.
2021. nov. 18. 14:31
 15/19 P3Brigi válasza:
59%
Persze. Nem szeretnék dokinál kikötni bélcsavarodással :-). Az otthon az tényleg az otthon legyen.
2021. nov. 19. 06:22
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván igen, nem vagyok hajlandó görcsölni ezen, ahogy wcre se rohangálni miatta, igen, fingunk, ( és böfögünk is ) egymás előtt, nincs ebben semmi extra, max jót röhögünk ha hangosra sikerül. Mégis ki mellett érezze magát kényelmesen az ember, ha a párja szerelme előtt nem? Össze se jönnék olyan palival aki ezen hisztizik mint egy ovis, mert számomra röhejes és gyerekes a hasonló viselkedés.
2021. nov. 20. 02:33
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Ffi vagyok, idősebb. Én a #6 véleményével értek egyet. Nem az intimitás meg az otthonérzet hiányzik belőlem, hanem az általános tisztelet/udvariasság sugalja ezt a párom iránt. Igyekszem nem szavarni őt a hangos zenével, az ajtócsapkodással, az éjszekai világítással az ágyunk mellet, ... Hiszen én is szeretem, ha ezektől megkímél.

Ugyan így szeretném megkímélni őt az egyéb "belőlem fakadó" egyéb kellemetlen ingertől. Inkább kimegyek a mosdóba, és ott rendezem az ilyen dolgokat.

Ha "baleset" történik, átlépünk rajta, mit azon, ha véletlenül kilöttyentem a kávét a földre. Feltörlöm, nem ér több szót. :)

2021. nov. 20. 09:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, mindketten szellentunk a masik elott. Tok termeszetes dolog, es ha egyutt vagytok, plane egyutt eltek, lehetetlen ezt elkerulni. Mi csak rohogunk rajta.
2021. nov. 22. 02:30
 19/19 Kaya_ válasza:

Amikor a gyerekeinket vártam többször előfordult, sokszor rohantam hányni is, egyszer nem jutottam el a mosdóig sajnos. Ha természetesen sikerült volna szülnöm, akkor az is a jelenlétében történt volna.

Amúgy nem terhesen nagyon nagyon rikán történnek velem ilyen dolgok más helyiségben, mint a mosdó, szinte soha, ő viszont szokott néha, általában elnézést kér. Nem nagy dolog, a gyerekeink túltettek mindenen babakorukban (mint ahogy természetesen minden kisbaba), ezt nem tudjuk úgysem űberelni.

2021. nov. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!